Cum arată noua Feli. Artista e de nerecunoscut

Cum arată noua Feli. Artista e de nerecunoscut
V-o amintiți pe Feli?  Mulți o comparau cu Adele. Aveau și corpolența la fel. Românca a ajuns de nerecunoscut față de momentul în care și-a câștigat notorietatea. E mamă deja, va fi și soție, pentru că a spus marele „Da”. Între timp, pregătește o mare surpriză fanilor.

În vârstă de 34 de ani, Felicia Donose cunoscută mai bine sub numele de scenă Fely sau Feli este cântăreață și compozitoare. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României în anul 2012.

Cariera muzicală a schimbat multe în viața lui Feli. Însă faptul că a devenit mamă a transformat-o radical. Artista e de nerecunoscut, dacă stăm să comparăm fotografiile cu ea în „tinerețe” când a venit la Vocea României, și cele de acum.

Feli Donose a fost cerută în căsătorie de Cătălin, tatăl fetiței sale, Nora Luna. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar de vreo doi sunt și părinți.

La finalul lunii septembrie 2020, bărbatul a făcut marele pas și a pus întrebarea. Și inelul pe degetul artistei.  „DA!? Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu.

Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori. Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind.


Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și (imediat) soția ta. Când îmi spui ‘nevastă’ mă simt cea mai mândră! Că-s a ta”, a scris Feli. Ea a mărturisit, recent, ceva: „Anul trecut am învățat că iubirea nu se împarte. Ea se înmulțește”.

Ce le pregătește Feli fanilor. A muncit toată vara la asta

Zilele acestea Feli e în studio, alături de Smiley. Ea e una din artiștii din portofoliul Ha Ha Ha Production, compania lui Smiley, și lucrează la un nou proiect.

Rețete și vedete vă dezvăluie despre ce este vorba. Feli a început înregistrările pentru un nou album, pe care l-a conceput și finalizat încă din vară.

Dincolo de acestea, ultimele fotografii distribuite pe rețelele sociale ne arată o Feli cu totul nouă.

Cum arată noua Feli

„Dacă înainte o spuneam cu rușine și cu modestie, astăzi spun că mă simt cea mai frumoasă femeie de pe pământ”, mărturisește artista în legătură cu fiica ei.

Cum arată noua Feli. Artista e de nerecunoscut

„V-am povestit vreodată de Feli cea rece și indiferentă? Trăiește în dorințele mele când sunt călcată pe bec și suflet. Mă uit așa la ea și la ce fain îi stă în roșu, și mă gândesc că deasupra sufletului de gheață, pe care crede că îl are, deși o îmbracă o și trădează hainele. Că roșu înseamnă iubire. Și iubirea e totul. Și ea e om bun oricât dă ea din gură că „Lasă că îi mai bine câteodată să fii pui de drac”. Feli „rece”, numa’ gura îi de tine. Dă să te pup!”, a mai scris artista alături de o fotografie în care le dezvăluie fanilor noul ei look.

Sursa foto: Instagram

Ce cadou neașteptat i-a făcut mamei. Puține fiice ar îndrăzni. Adda a pus prima poză