Cum arată topul celor mai ascultate melodii din lume

Cum arată topul celor mai ascultate melodii din lume
Anul 2020, marcat de pandemie, a schimbat radical modul de viață al tuturor oamenilor. Odată cu mutarea celor mai multor activități în online, și cu izolarea în  case, muzica a reprezentat o zonă des accesată, pentru menținerea uni stări de bine. Topul celor mai ascultate melodii e surprinzător.

Concertele au fost anulate, marii artiști și-au suspendat turneele, festivalurile nu s-au mai ținut, odată cu impunerea restricțiilor de circulație pentru limitarea răspândirii COVID-19. Chiar dacă nu au mai putu avea parte de distracțiile c u care au fost obișnuiți, oamenii au ascultat și mai multă muzică, acasă.

Muzica a devenit un refugiu pentru mulți de-a lungul neobișnuitului an 2020. MSN a realizat un top al celor mai ascultate melodii în anul care tocmai s-a încheiat. De mare ajutor în popularizarea unora dintre ele a fost amploarea pe care câștigat-o noua platformă de socializare, TikTok.

Practic multe din melodiile de top din 2020 ca „Rags2Riches” (Rod Wave), „Supalonely” (Benne) sau „Mood Swings” (Pop Smoke) au primit un imbold important exact după ce au început să se viralizeze pe TikTok, mai scrie sursa citată. Topul celor mai ascultate melodii din 2020 este următorul:

1.The Weekend – Blinding lights

2. Post Malone – Circles

3. Roddy Ricch – The Box

4. Dua Lipa – Don*t start now

5. DaBaby – Rockstar feat.Roddy Rich

6. Harry Styles – Adore You

7. Future – Life is good

8. Maroon 5 – Memories

9. Maren Morris – The bones

10. Lewis Capaldi – Someone you loved

Ilie Năstase și Ion Țiriac jr. au fost preocupați de Codin Maticiuc în noaptea de Revelion. E legat de bani