Cum face avere Mike Tyson. E incredibil din ce câștigă jumătate de milion de dolari lunar

Cum face avere Mike Tyson. E incredibil din ce câștigă jumătate de milion de dolari lunar
Americanul Mike Tyson, fost campion mondial de box la categoria grea, are o viață plină de evenimente palpitante. El a strâns peste jumătate de miliard de dolari, apoi a intrat în faliment. Dar nu o duce rău nici acum, și chiar face acte caritabile generoase.

Iată cum face avere Mike Tyson. El reușește să încaseze aproximativ 500.000 de dolari pe lună din vânzarea de marijuana, informează cotidianul sportiv spaniol Marca, care citează presa din Statele Unite. Probabil vă întrebați cum este posibil acest lucru? Ei bine, totul este legal.

Mike Tyson nu a intrat pe piața neagră. Din contra. El a înfiinţat propria societate de cultivare a cannabis-ului, denumită „Tyson Ranch”. A făcut-o  în statul California, unde consumul de marijuana este legal.

Cum face avere Mike Tyson

Potrivit site-ului Cheat Sheet, Mike Tyson câştigă o jumătate de milion de dolari pe lună din această afacere. De multe ori, celebrul pugilist a recunoscut că ajunge să cheltuiască aproximativ 40.000 de dolari pentru propriul consum, împreună cu musafirii săi.

Se estimează că boxerul american a adunat o avere de 584 milioane de dolari în timpul carierei sale, însă după aceea a fost aproape de faliment.

Supranumit „Iron Mike”, legendarul sportiv a trăit o viaţă plină de evenimente: a ajuns campion mondial, apoi pușcăriaș, fiind condamnat în 1992  pentru viol. După ce a ieșit din pușcărie a reușit să ajungă în faliment. În 2007 a primit o altă condamnare pentru posesie de droguri şi conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Toată viața mi-am dorit să fiu recunoscut, m-aș ucide dacă ajunge lumea să nu mă mai recunoască recunoască. Am fost un animal cu bani. M-am culcat cu surori, cu mame…”, spunea Tyson, într-un interviu.

A revenit în ring după 15 ani

În luna noiembrie a anului trecut, sportivul de 53 de ani a revenit în ring, pentru un meci demonstrativ, banii obținuți fiind donați în scopuri caritabile.

„Donăm banii, pentru că nu vrem să pierdem comunitatea din Brooklyn în fața drogurilor și a problemelor. Nu am revenit în ring să mă îmbogățesc, nu vreau bani, mă bucur doar că pot să boxez”, a declarat sportivul la momentul respectiv. 8 runde s-au luptat Mike Tyson și Roy Jones Jr, în Staples Center din Los Angeles, într-un demonstrativ extrem de spectaculos, având în vedere vârsta ambilor. Pentru Tyson a fost o revenire în ring după nu mai puțin de 15 ani.

Sursa foto: Instagram

Veste șoc: Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo este internat în spital. E grav