Cum își ademenește Adelina Pestrițu soțul în patul conjugal. Avem fotografii

Cum își ademenește Adelina Pestrițu soțul în patul conjugal. Avem fotografii
Mutată în casă nouă  și inteligentă, Adelina Pestrițu își invită soțul în pat. E mare, e generos și cu așternuturi aparte. Vedeta care recent a trecut peste COVID-19, se reface în noul domiciliu și își ademenește soțul în patul conjugal, public. Pentru asta pune în joc un adevărat arsenal al seducției. Priviți fotografiile.

Încet, încet, Adelina Pestrițu le arată fanilor ei cum se prezintă noua ei casă. Am văzut puțin din camera fetiței, ceva din barul generos al lui Virgil Șteblea, dar azi tragem cu ochiul direct în dormitorul celor doi soți. Un pat generos cu așternuturi brodate cu inițialele divei și ale soțului ei tronează în mijlocul camerei. Adelina Pestrițu nu se sfiește să arate tuturor cum își ademenește soțul în patul conjugal.

„Întotdeauna am visat să am o casă cu lucruri personalizate și detalii care fac diferența. Iar când spun detalii nu mă refer doar la estetica lor, ci mai degrabă la calitate, stil și eleganță”, mărturisește Adelina.

Sâmbăta  care a trecut și-a prezentat noua casă și a împărtășit cu fanii imagini de la prima petrecere „de casă nouă”, care a fost una alături de familie.

Casă inteligentă pentru familia Adelinei

Noua locuință a Adelinei Pestrițu este o casă inteligentă. Toate amenajările au fost făcute cu ajutorul unui designer la care diva și soțul ei au apelat, iar toate sistemele din locuință sunt controlate prin intermediul telefonului mobil. „De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul. Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum”, mărturisea, acum o lună, vedeta.

Ce face Adelina Pestrițu pe lângă patul conjugal

După săptămâni întregi în care tălpile ei au fost la nivelul solului, ieri, de bucuria noului dressing, Adelina Pestrițu s-a urcat din nou pe tocuri. „Să ne reamintim cum e sus, pe tocuri👛 #feelinggood”, a scris vedeta alături de o pereche de sandale stiletto din piele de șarpe de culoare fucsia.

„O perioadă în care nu știu de ce să mă bucur mai întâi. La fel cum sunt copiii atunci când vad multe jucarii. O idee bună este să ne bucurăm în primul rând de viață. Voi faceti asta?”, le-a mai scris vedeta fanilor ei. Aproape 30.000 de mii au apreciat postarea în care Adelina își dezvăluie din intimitatea dormitorului conjugal. Ea le-a arătat fanilor ce face într-o seară relaxantă perfectă: îmbracă o  lenjerie sexy, de dantelă neagră, citește și savurează un pahar de vin roșu în timp ce își cheamă, pe Insta- story, soțul în pat.

Sursa foto: Instagram

INTERVIU R&V. Cum a ajuns să facă actorie Andrei Chifu, premiantul UNITER pentru Debut

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp