Cum o ține Andre Duban lângă el pe una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Exclusiv

Cum o ține Andre Duban lângă el pe una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Exclusiv
Cunoscut în toată România pentru bancurile pe care le spune pe bandă rulantă, Andrei Duban e un bărbat extrem de romantic.

Andrei Duban e topit după soția sa, actrița Grațiela Teohari Duban, și, mai nou, a început să-i dedice versuri. Iată ce a ieșit.

Andrei Duban își arată latura sensibilă pe conturile de socializare

Andrei Duban și frumoasa sa soție fac un cuplu pe care nimeni și nimic nu-l poate destabiliza. Pentru că e la fel de îndrăgostit de ea ca în prima clipă când a cunoscut-o, Duban i-a făcut blondei câteva versuri pe care ulterior le-a postat pe rețelele de socializare. Ca să știe toată lumea că nevastă ca a lui cu greu găsești…

„Aș vrea să spăl cu lacrimi pașii tăi/ ca să se încurce cu ai mei. / Să ne iubim așa, ca și nebunii / Dacă al putea Doamne, pân la sfârșitul lumii. /

Mi-e teamă să te mint / Mai bine te alint / Iubirea ta îmi dă fior / Că-mi vine câteodată chiar să zbor / Uneori mă simt cam gri / De frică tu, că n-ai să vii / Dar imediat ce văd mai alb / Mă pun din nou la sufletul tău cald”, sunt versurile pe care Andrei i le-a dedicat cu dragoste partenerei sale de viață.

După ce a slăbit 25 de kilograme, a scăpat de sforăit, spre bucuria soției

Anul trecut, Andrei a optat pentru o intervenție de micșorare a stomacului și a reușit să dea jos nu mai puțin de 25 de kilograme. Cu această ocazie, el a scăpat și de sforăitul care îi făcea nopți grele soției.

„Nu regret absolut deloc acea decizie. Ba dimpotrivă! Mă felicit pentru pasul făcut. În primul rând, am fost într-un fel forțat să fac acest pas. Trigliceridele și colesterolul urlau în mine! Cam așa cum a urlat doctorul la mine când a văzut cu ce mă lăudam, ca să spun așa, în fața lui. De slăbit am făcut-o pe parcursul anului trecut. Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, de la operația de micșorare a stomacului.

“Cunoscătorii știu la ce mă refer…”

Să știți că una dintre primele schimbări am înțeles-o atunci când soția mea, Grațiela, mi-a declarat, ușor recunoscătoare aș spune, că am scăpat de sforâit noaptea, la puțin timp după efectuarea operației. Iar asta contează foarte mult. Cunoscătorii știu exact la ce mă refer!”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram