Cum s-a încheiat iubirea de-o vară a Lidiei Buble. Detaliile au ieșit la iveală

Cum s-a încheiat iubirea de-o vară a Lidiei Buble. Detaliile au ieșit la iveală
Lidia Buble tocmai a lansat o nouă melodie. E foarte romantică. Și, dacă o ascultăm, am crede că este încă îndrăgostită. Despre Harlys Bcerra, actorul spaniol de origine cubaneză pe care l-a prezentat părinților lunile trecute, nu mai spune nimic.

Vestea că Lidia Buble și-a găsit perechea i-a bucurat teribil pe toți fanii ei. În vară, artista a ptrecut două vacanțe în Spania, în compania acestuia. Apoi, l-a adus la București, și, mai departe, l-a prezentat părinților și i-a oferit străinului o frumoasă excursie prin România.

„Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă.

Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi, recunoștea Lidia Buble pe pagina sa de Instagram. Pe atunci era în al nouălea cer, iubea  cum nu mai iubise de ani buni, și era iubită. Harlys a răsfățat-o cum a știut mai bine.

Motivele pentru care Lidia Buble și Harlys Becerra s-ar fi despărțit

Doar că distanța pare că și-a spus cuvântul în cazul lor. De săptămâni bune cei doi amorezi, care mai devreme își lăsau mesaje cu subînțeles, inimioare și declarații pe conturile sociale, au rărit comunicarea, până au anulat-o de tot. În prezent, Lidia e ocupată cu muzica și contractele de publicitate. Iar Harlys are și el treabă, cu filmele lui și prietenii din Spania.

Cântăreața blondă ar fi pus capăt relației chiar după difuzarea emisiunii Asia Express, susțin sursele Ciao.ro.  Sursele citate notează că Lidia Buble și frumușelul cubanez ar fi ajuns la concluzia că relația lor nu va merge, din cel puțin două motive. În primul rând este vorba de distanța dintre ei. Ambii au angajamente în țările lor, niciunul nu se poate muta la celălalt. Pe de altă parte, ambii au nevoie să se concentreze pe carierele lor și pe proiectele pe care le desfășoară.

Lidia Buble, trimisă în judecată

În plus, Lidia Buble se confruntă și cu anumite probleme. Vedeta a fost oprită în trafic de polițiștii rutieri și a refuzat să fie testată cu etilotestul, oferindu-le mită oamenilor legii. Aceștia au acceptat suma de bani, iar acum Lidia e trimisă în judecată pentru dare de mită, la Tribunalul București.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, se arată în dosarul de anchetă.

Sursa foto: instagram