Cum să-ți faci propriul spumant de baie acasă

Cum să-ți faci propriul spumant de baie acasă
O baie fierbinte și aromată poate deveni unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei. Tot ce ai de făcut e să adaugi câteva ingrediente.

Cum e să te scufunzi într-o dacă plină de spumă și care miroase ademenitor? Nimic mai plăcut. Adaugă niște muzică bună în surdină și momentul de relaxare e gata.  Pentru că răsfățul să fie complet, folosește un spumant de baie preparat în casă. Nu e nici pe departe așa dificil de preparat cum s-ar crede.

Spumant de baie cu miere și vanilie

Dacă mierea și vanilia se numără printre ingredientele tale preferate, află că le poți folosi și în prepararea unui spumant de baie senzațional.

Ingrediente – 120 ml de ulei de migdale; un sfert de cană de miere; 120 ml de săpun de mâini; un albuș de ou; o lingură de extract de vanilie.

Metodă de preparare – Combină toate ingredientele într-un bol și amestecă bine compoziția obținută. Toarn-o apoi într-un recipient. Înainte de baie pune puțină în cadă și amestecă apa cu mâna până începe să apară spuma dorită. Păstrează restul în frigider și folosește de fiecare dată când vrei să te răsfeți cu o baie cu spumă.

E bine de știut că albușul de ou reprezintă ingredientul-cheie al spumantului de baie.

Spumant de baie personalizat

Spumantul de baie poate fi și personalizat după preferințele tale.

Ingrediente – o jumătate de cană de apă distilta caldă; o jumătate de cană de săpun lichid de mâini (de preferat fără arome); un sfert de cană de glicerină vegetală; câteva picături dintr-un ulei esențial.

Metodă de preparare – Pune toate ingredientele într-un recipient și amestecă-le bine până la omogenizare. Toarnă compoziția într-o sticlă de plastic și depoziteaz-o în baie. Înainte de folosirea spumantului de baie, deoarece glicerină tinde să se lase la fundul recipientului, este indicat să agiți ușor sticlă.

Adaugă produsul în apă din baie și agită cu mâna până când obții spuma. De acum te poți relaxa într-o baie fierbinte și aromată care, în plus, va hidrata și emolia pilea corpului, având, în final și efectul unui masaj cu cremă hidratantă.

Sursă: DivaHair.ro

Cât costă o operație de liposucție. Iată ce trebuie să știți dacă vă bate gândul

Recomandarile noastre