Cum se descurcă băiatul și fetița lui Dinu și Deea Maxer, după divorțul părinților. Iată o poză emoționantă

Cum se descurcă băiatul și fetița lui Dinu și Deea Maxer, după divorțul părinților. Iată o poză emoționantă
Cu câteva zile în urmă, Dinu și Deea Maxer au anunțat divorțul, după 18 ani de căsnicie, veste care i-a bulversat pe toți cei care îi cunosc.

Au fost un cuplu invidiat de mulți, care erau convinși că lucrurile dintre Dinu și Deea Maxer funcționează perfect. Ei însă, semnau actele de divorț.

După ce au semnat la notar că vor fi doi oameni liberi, s-a decis ca micuța să rămână la mamă, iar băiatul la Dinu. Deea și-a cumpărat și un apartament în același bloc, la aceeași scară, așa că cei doi mici nu vor simți despărțirea părinților. Deși locuiesc separat, recent, băiatul a venit la mama, iar Deea a postat o fotografie cu micuții care se jucau pe covor, care a impresionat pe toată lumea. „Iubiții mei”, a fost și mesajul mamei la fotografia postată.

Indiferent cum au aranjat adulții lucrurile, copiilor le e dor unul de altul și ambilor de părinți. Așa că, probabil, vor urca și coborî etajele ca să fie împreună destul de des.

Copiii lui Dinu și Deea Maxer

Dinu și Deea nu au spus nimic rău după anunțul divorțului

Cel care a dat vestea despărțirii a fost Dinu, care a postat un mesaj pe contul de socializare, preluat apoi de Deea pe contul său. ”Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Multumesc, @dinumaxer!

„Fiți blânzi!”

„Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii nostri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, au spus cei doi în mesaj.

Deea, mesaj acid pe conturile de socializare

Deși Dinu a vorbit foarte frumos de mama copiilor săi, Deea a început să arunce cu săgeți și toată lumea a început să-și pună semne de întrebare. Să fie oare situația mult mai complicată decât ar crede cineva? „Oamenii buni nu se răzbună, se retrag”, a spus Deea Maxer pe contul de socializare. De asemenea, artista a dat de înțeles că e pregătită pentru o viață nouă și pentru multe schimbări. În momentul de față, ea face PR și organizează evenimente pentru un cabinet medical, unde de un an își călădește o carieră.

Recomandarile noastre