Cum se distrează un ofițer din Ucraina în timp ce compatrioții suferă de frig, foame și război. Imaginile decadenței

Cum se distrează un ofițer din Ucraina în timp ce compatrioții suferă de frig, foame și război. Imaginile decadenței
E un scandal de proporții izbucnit în Ucraina după ce a ieșit la iveală modul opulent în care ofițerul de presă al grănicerilor din Odesa a petrecut Revelionul la Paris.

Ivana Plantovskaia nici măcar nu s-a ascuns, ea a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii din vacanța sa de lux. Scandalul continuă criticile la adresa clasei politice din această țară, după apariția luxoasă a familiei prezidențiale în Vogue și după ce Zelenskyi și soția sa s-au angajata, în ultima perioadă, într-o serie de excursii / vizite oficiale în străinătate, inclusiv peste ocean.

Tânăra ofițer de presă al Direcției Regionale de Sud a Serviciului de Grăniceri de Stat al Ucrainei din Odessa, Ivana Plantovskaia, și-a luat o vacanță de la război și a plecat la Paris, pentru o vacanță de vis, de Revelion. Ea a postat fotografii și videoclipuri lângă Turnul Eiffel, în timp ce își etalează ținutele deosebit de scumpe.

Ea poartă o haină de blană și rochii din materiale prețioase. Totul, în timp ce acasă, compatrioții ei ucraineni  în îngheață de frig în apartamentele lor neîncălzite.

Ofițer în războiul din Ivana Plantovskaia, a plecat în mai multe vacanțe de lux

Oricine îi vizita, zilele trecute, profilul de pe social media vede cât de mult a afectat-o războiul pe tânăra ofițer. În timp ce președintele țării a lansat apel după apel către puterile internaționale, pentru ajutoare financiare și de armament, tânăra a plecat în diverse vacanțe de lux. O poză în bikini pe plajă este urmată de alta în uniformă, în plin război, pe contul ei de Facebook.

Ucrainenii au izbucnit într-un val de comentarii de ură pe conturile ei de pe rețelele de socializare. De groaza comentariilor, Plantovskaia și-a restricționat contul de TikTok și și-a dezactivat profilurile de Facebook și Instagram, însă, prea târziu. Utilizatorii rețelelor sociale au realizat capturi de ecran și continuă să se scandalizeze.

Este de neînțeles faptul că Plantovskaia angajată în armată, își ia vacanțe în timpul războiului, ca să se distreze și ca să se bronzeze.  Pe drept cuvânt, lumea se întreabă cum își permite ea o viață opulentă într-un moment de criză și cum de are tupeul să o și facă publică.

Sursa foto: Antena3

Recomandarile noastre