Cum și-a pregătit Travis Barker „cuibul” Zen pentru Kourtney Kardashian și copiii ei

Cum și-a pregătit Travis Barker „cuibul” Zen pentru Kourtney Kardashian și copiii ei
Interiorul casei lui Travis Barker este surprinzător de liniștitor. Pe atât de liniștitoare e fotografia recent publicată de acesta, în care apare alături de soția sa, Kourtney Kardashian Barker în bucătărie. Totul e într-un contrast teribil cu tatuajele care-i acoperă corpul și cu muzica pe care o face.

A fost o primăvară aglomerată pentru muzicianul Travis Barker. În doar patru săptămâni  a terminat lucrul la cel mai recent album al trupei sale, a apărut la Oscaruri și a făcut o audiență de milioane, după care a  făcut un set cu Lenny Kravitz și H.E.R. la Premile Grammy din Las Vegas înainte de a se întoarce în studio. Iar printre ele, s-a căsătorit de trei ori cu iubita sa, Kourtney Kardashian.

Conacul din Calabasas, renovat după 15 ani

Când Barker are nevoie de timp pentru a se relaxa cu familia și prietenii, el apelează la „refugiul” din Calabasas. Acum trei ani, într-un efort de a insufla și mai mult calm reședinței deținută de 15 ani, Barker a decis că e timpul pentru o reîmprospătare. La sugestia soacrei sale, Kris Jenner, muzicianul a ajuns la renumitul designer de interioare Waldo Fernandez, care asigură amenajări pentru celebrități de peste cinci decenii.

„Mi-a plăcut simplitatea și calitatea Zen a muncii sale. Ne-am conectat imediat”, spune Barker despre întâlnirea inițială cu legenda designului. „Travis nu căuta o declarație majoră sau nici un fel de stil de stea rock”, amintește Fernandez. „El dorea o casă care să-l lase să gândească și să fie în pace cu el însuși”.

Cum a fost transformată casa lui Travis Baker pentru a face loc soției și copiilor ei

În termeni practici, această viziune a fost tradusă într-o schemă de culori și prin alegerea unor piese cu accent cald din lemn masiv, patinat, mobilier personalizat.

„Am avut case cu o mulțime de mașini strălucitoare, murale și biciclete atârnate de tavan. Dar cu trei copii ai mei, plus copiii lui Kourtney, acest loc trebuie să fie liniștit, așa se simte cel mai bine în acest moment în viața mea. Am vrut o casă în care mă pot odihni și mă pot bucura de familia mea, un loc unde putem crea amintiri”, explică muzicianul.

O duminică tipică în nou aranjata casă Baker înseamnă familia reunită pentru o masă vegană, urmată de puzzle-uri și de jocuri sau pur și simplu de vizionarea unor filme. În timp ce mobilierul sugerează o sensibilitate sofisticată, arta care împodobește zidurile pare a fi influențată de corpul plin de tatuaje al artistului.

Colecția de artă însumează piese de Raymond Pettibon, un artist care, ca și Barker însuși, are rădăcini adânci în scena Punk-Rock din California de Sud. Un Dracula cu pulbere de diamante de Andy Warhol (Diacula), e instalat deasupra unei console chineze din secolul al XIX-lea, în foaierul casei. Artistul povestește cum a ajuns să achiziționeze lucrarea: „Am văzut-o într-o galerie când aveam doar 19 sau 20 de ani, fiind în turneu în New York City. Praful de diamant mi-a amintit de banda de prindere pe o punte de skateboard. A trebuit să o am”.

Travis Baker este, de fapt, un „băiat de casă”

Travis Barker a lansat recent o colecție de obiecte de decor pentru casă și accesorii tematice sub formă de cranii (lămpi de masă și sfeșnice) – în colaborare cu compania Buster + Punch.

„Îmi place să găsesc modalități diferite de a mă exprima, în special proiecte care traversează liniile dintre muzică, modă, artă și design”, spune el despre predilecțiile sale creative. Pentru că în casa sa se simte cel mai bine, planul e ca aici să trăiască alături de soția sa și copiii lor. E dispus la sacrificii pentru asta.

„Kourtney are o casă mare de aici. Chiar acum intenționez să-mi convertesc studioul de acasă în dormitor, astfel încât copiii ei să se simtă confortabil aici. În viitor, presupun că vom aștepta să găsim ceva mai bun decât ceea ce avem. Oriunde ajungem, ne simțim incredibil de binecuvântați și recunoscători”, a mai declarat Travis Baker, conform Vogue.com.

Sursa foto: Instagram