Cum și-a pus Divinitatea amprenta pe destinul fetiței Cristinei Cioran, născută prematur

Cum și-a pus Divinitatea amprenta pe destinul fetiței Cristinei Cioran, născută prematur
Cristina Cioran și iubitul ei au stabilit numele fetiței înainte ca micuța să vadă lumina zilei: Ema. Dumnezeu a ascultat-o.

A decis că micuța se va numi Ema dinainte să se nască. Și fetița a venit pe lume de Sfântul Emilian. În curând, va fi creștinată.

Cum și-a pus Divinitatea amprenta pe destinul fetiței Cristinei Cioran, născută prematur

Ar fi trebuit să vină pe lume pe 21 septembrie, dar Divinitatea a avut alt plan pentru Ema, fetița Cristinei Cioran. S-a născut chiar de ziua protectorului ei, Sfântul Emilian, pe 18 iulie. S-a născut prematur, a stat în spital o perioadă, dar acum e o mândrețe de copil. Care în curând, va fi botezat.

Pentru prima dată de când a devenit mamă, Cristina Cioran a vorbit despre toată perioada grea din viață, când a stat departe de îngerul ei.

„Ema s-a grăbit și știa ea de ce se grăbește”

„Sunt foarte bine. Ultima oară când am vorbit se preconiza că voi naște chiar azi, 21 septembrie. Ema s-a grăbit și știa ea de ce se grăbește. Noi am stabilit numele Ema cu mult înainte să se nască ea, iar ea s-a născut de Sfântul Emilian. De când s-a născut și până am reușit să o luam din spital a fost o perioadă extrem de grea.

Cu sentimente contradictorii, cu gânduri de tot felul. Nu știam ce se va întâmpla, aveam o stare foarte ciudată. Nimeni nu îți poate spune că totul perfect, ar fi lipsă de profesionalism. Îți spun că urmează pași mici, că urmează o serie de analize, că totul depinde foarte mult de ea, că depinde și de starea noastră.

Stai într-un fel de cumpănă, sunt și dureri și bucurii. După ce am ajuns acasă, totul a decurs minunat. Mie îmi place foarte mult ce se întâmplă acum”, a mărturisit Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

Noiembrie, momentul marelui eveniment

Pentru că totul e bine când se termină cu bine, Cristina a început acum pregătirile pentru botez, marele eveniment având loc în luna noiembrie. Au fost aleși și nașii, prieteni buni de familie. Din păcate, nu se știe dacă pandemia va permite ca la botez să participe multă lume.

„Nu știm, noi ne-am gândit în noiembrie. Să vedem, nu știm ce se întâmplă. Vrem să facem un botez vesel, cu lume, dacă se închide țara… Nașii au fost aleși, sunt prieteni. Nu sunt persoane cunoscute”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram