Cum va fi 2023 și ce rezervă astrele fiecărei zodii. E cel mai interesant an al vieții noastre! Previziunile astrologului Alexandra Coman

Cum va fi 2023 și ce rezervă astrele fiecărei zodii. E cel mai interesant an al vieții noastre! Previziunile astrologului Alexandra Coman
Astrologia, prin zodiile sale, îți dă doar direcția, îți arată drumul tău prin viață. Depinde de fiecare dintre noi cum evaluăm și cum vom acționa în funcție de ceea ce ne spun previziunile astrologilor. Azi vă prezentăm ce spune Alexandra Coman despre ce ni se întâmplă în 2023.

Alexandra Coman este o voce în astrologie, dar auzită rar de ceva timp deoarece a plecat din țară. Recent, Damian Drăghici a prins-o într-o revenire acasă și a invitat-o la postcastul său. Bineînțeles, a rugat-o să ne spună câte ceva și despre ce ne așteaptă în anul 2023.

Am scos pentru dv, cititorii Rețete și Vedete, cele mai importante informații pe care le-a oferit astrologul Alexandra Coman în previziunile sale despre cum va fi acest an pentru români, dar și pentru fiecare zodie în parte.

 Va fi un an al schimbării, vor ieși niște adevăruri la lumină

  • O să ne centrăm pe noi, pe valorile noastre, pe familie, pot fi și prietenii cei mai apropiați. Ne vom trage niște resurse foarte frumoase de aici, din ideea de comuniune, de comunitate.
  • În 2023 o să ne întoarcem la trib, va fi un an extrem de karmic care ne va aduce niște experiențe din trecut în prezent și „va fi legea aceea – dacă n-ai învățat din lecțiile anterioare…”.
  • Experiența de a trăi la maxim anumite lucruri de care ne-am temut foarte mult. Asta înseamnă că, oricât de negru ar fi dracul, reușim să aruncăm vopsea pe el și să-l facem alb și după aia lui o să-i placă albul și o să rămână așa alb. Vreau să vă spun: nu fugiți de aceste lucruri de care v-ați temut, nu fugiți că vă prind din urmă.
  • Vom învăța să renaștem. Definiția acestui an este despre schimbare, schimbare, schimbare și accesarea unor noi manifestări. Nu mai mergem după tiparul obișnuit, dacă vrem să supraviețuim, dacă vrem să evoluăm, vrem să ne transformăm. Trebuie să acceptăm că e cazul să mai virăm un pic și să mai încercăm și alte lucruri.
  • Ne vom confrunta cu niște adevăruri și va fi foarte simpatic anul ăsta când vor ieși la iveală. Deci și clasa politică va fi confruntată. Și aici nu spun numai pentru cea românească, spun și pentru cea internațională. Vor ieși niște adevăruri la lumină, se vor revela niște lucruri, nu vor mai putea fi ascunse. Vom vedea… aș recomanda să ne luăm niște popcorn, să ne uităm la televizor pentru că va fi foarte amuzant, să vedem unde se mai ajunge. Deci vor fi foarte multe lucruri care vor ieși la lumină. Nu vor mai putea fi ascunse.
  • Vom vedea cum foarte multe persoane evoluează. Ascensionează, își schimbă meseria, își schimbă casa. E un an al schimbărilor, deci foarte multă schimbare pentru foarte multe semne zodiacale așa cum arată această astrogramă cabalistică.
  • Ascultați copiii, cei care aveți copii sau pe ai prietenilor care au copii! Prin ei vor grăi profeții. Ascultați-vă vocea interioară pentru că este un an în care ne conectăm foarte mult la vibrațiile subtile. De dincolo vom primi mesaje.
  • Va trebui să ne luptăm pentru drepturile noastre. Nu spun acum să se iasă cu bâta afară. Va trebui la nivel individual.
  • Norocul va fi spontan, va veni brusc. Și atenție, vor fi trenuri foarte bune de prins, dar dacă stai și te gândești prea mult și îți faci prea multe strategii, l-ai ratat. Deci anul ăsta ai oportunitatea, nu mai amâna.
  • Vom avea foarte multă energie și putere de convingere.

Mai multe zodii au un an excelent, cu multe realizări

Berbecul. Ar fi bine să lucreze mai mult la anturajul său, pentru că acum are ocazia să aducă oameni în viața sa care îl pot ajuta să facă și bani, să urce social.

Berbecul trebuie să lucreze mult pe tema asta a socializării, prietenilor, amicilor, curățenia în anturaj și să fie cât mai social. O să-ți placă că dacă ești berbec.

Atenție că pot apărea niște confruntări juridice. Pot apărea niște amenzi de plătit, ai grijă cum treci strada, ai grijă cum parchezi, că acolo s-ar putea să te coste și deci fii atent un pic la partea asta juridică.

Taur. E forma universului. Anul ăsta e foarte special, nu trebuie pusă frână, că intră și Jupiter imediat în Taur și este și Uranus în Taur. Uranus este adevărul și spontaneitatea, Jupiter este marele benefic al Taurului. E pe cai mari, aș spune anul ăsta, puțin mai încolo. Dar degeaba așteptă Taurul cai mari dacă nu alege să facă ceva, adică să acționeze. Cei care vreți să vă mutați dintr-o țară într-alta și sunteți sub jurisdicția Taurului sunteți foarte norocoși anul ăsta, dar v-aș recomanda după luna mai să o faceți. Nu înainte de luna mai și mai este o perioadă bună anul ăsta.

Gemenii. Din nou, după luna mai, Gemenii este a 2-a zodie mare cu protecție divină. La voi, gemenii, este teama de acțiune. Asta e teama cu care trebuie să te lupți.

Secundar, vedeți că există o femeie care nu vă prea place foarte mult și o să vă mai pună piedică de a lungul anului și va trebui să o puneți un pic la punct. Nu va fi cu diplomație această punere la punct, aș sugera chiar să o și îndepărtați din viața voastră. Dacă o depistați pe această persoană. Bine, o depărtați prietenește, nu mai vorbiți cu ea, deci o blocăm și la revedere.

Dar este un an foarte bun pentru Gemeni. Se pot afirma foarte mult, puteți să reușiți să faceți anul ăsta ce vă propuneți. Veți reuși să o mai faceți doar peste 12 ani.

Rac. Cei care vor să facă îmbunătățiri la corp e un an foarte bun. Și mai este un an foarte bun să-ți începi un business, să faci ceva personal, Racul pe harta asta stă foarte bine, are mare noroc.

Are mari șanse să facă bani cu o condiție: să nu-i dea cu împrumut prietenilor că își pierde sporul. Dacă îi dă, trebuie să aibă grijă la așa-zișii amici și consilieri. Ascultă-ți inima, acționează după cum simți și ai să vezi că ai să îți iei cele mai bune alegeri. Este un an bun pentru alegeri.

Leu. Mulți cu venituri normale își cumpără casă sau rezolvă ceva legat de o casă.

Leul areo lună neagră în tranzit anul ăsta, deci dă cu toți de pământ. Încearcă să nu, îți spun prietenește, nu lua lucrurile într-o formă dramatică, nu îți imagina că vine apocalipsa și sfârșitul lumii. Când simți că e prea mult, te rog, oprește-te, respiră adânc. Relaxează-te și găsește o nouă strategie, pentru că ești foarte bine susținută sau susținut și este un an excelent pentru nativii Leu să lupte pentru drepturile lor, să semneze acte, hârtii, documente, contracte, să facă asocieri parteneriale sau parteneriate și este un an foarte bun să plecați la un drum, să vă mutați. Relocarea asta poate să însemne mă mut dintr-un apartament în altul, de pe o stradă pe alta sau mă mut de aici… să zicem în Noua Zeelandă. Oricum partea de mutat este într-o locație excelentă. Vom vedea Lei care trec examenul de șofat. Deci, nu mai amâna, anul ăsta e foarte bun.

Fecioara. Are parte de tot felul de trăiri și experiențe karmice. Îi bate trecutul la ușă și îi deschide ușa și acum va depinde foarte mult cum răspunzi acestui trecut. Eu sunt pe principiul că ciorba răcită nu se mai reîncălzește, dar aici depinde de experiența personală. Eu îți spun că îți vine trecutul – foști iubiți, iubite, foști, foste situații, foști șefi care te caută să-ți ofere un nou job, să o iei din nou de la capăt. Vezi cum alegi.

Este un an bun pentru Fecioarele care vor să-și facă o casă. E un an foarte bun pentru Fecioarele care vor să-și întemeieze o familie.

Să vedem la ce trebuie să aibă grijă! Trebuie să fie foarte atenți la actele și hârtiile pe care le semnează, pentru că pot apărea niște clauze de alea scrise mic-mic-mic, care să-ți dea contractul peste cap, și să te pună într-un detriment. Deci nu semna acte sau citește de 1000 de ori înainte.

Te îndrăgostești, vor mai fi și niște amantlâcuri foarte siropoase acolo, ai grijă cum gestionezi. Dacă simți că e un pic cam mare pălăria să te bagi în așa poveste, nu te băga, pentru că ai să ieși cu inima frântă, dacă vrei să experimentezi.

Balanță. Partea artistică, creativă este foarte bună pentru balanțe, este direcția bună. Vedeți că vă crește fertilitatea. Vreți să vină barza, foarte bine, nu vreți să vină barza, știți ce aveți de făcut!

Scorpion. A trecut trecutul karmic. Deci acum, în sfârșit, știi cum se scufundă o navă și tu înoți prin furtună. Mai e foarte puțin. E țărmul limanului la 100 m. Ești atât de obosit, nu mai poți. Forțează-te, oricât de neagră ar fi situația în care te afli, nu îndrăzni să abandonezi, pentru că acum vei ieși la lumină!

Este un an excelent pentru tine să te ocupi de sănătate, să te ocupi de serviciu și să-ți rezolvi problemele ce țin de karma de familie. Oamenii nu prea înțeleg cum rezolvi karma de familie. Exemplu, hai să spunem că ai avut un tată alcoolic și mama ta a tolerat situația. Ești femeie, iubitul tău începe să bea cam mult și vezi că e din ce în ce mai mult. Acum ai ocazia să faci diferit ca mama, să-i spui la revedere. Și după aia, la 6 luni distanță, întâlnești pe bărbatul vieții tale, deci asta înseamnă să-ți rezolvi karma de familie. Nu mai repeta greșelile strămoșilor tăi.

Săgetător. Nu au case sau se ocupă de renovat case. Se pot căsători, e un an foarte bun pentru asta. Nu luna mai! Am făcut realmente un studiu legat de căsătorii. În mai, cele mai multe divorțuri. Deci cei căsătoriți în luna mai divorțează cel mai des. O lună excelentă pentru căsătorii este septembrie, deci în septembrie suntem sub guvernarea Fecioarei și Fecioara e foarte prietenoasă cu căsătoriile.

Înapoi la Săgetător: un an bun pentru căsătorie. Un an bun pentru alianțe, un an bun să vă schimbați jobul. Va veni o ofertă la voi, nu veți căuta voi job-ul și va fi un an excelent să vă ocupați de casă, așa cum am mai spus.

Capricornul. O să respire Capricornul ușurat între martie și iunie, când Pluton face țup în Vărsător, după aia, din iunie se reîntoarce până în ianuarie anul viitor Pluton în Capricorn, dar anul ăsta, până la sfârșit, e un an foarte bun să te ocupi de ceva ce ai amânat legat de acte, hârtii, documente.

Ai să afli niște adevăruri legate despre onestitatea celor din jurul tău. Depășești o cumpănă, o vei trece, deci va fi o cumpănă. Nu ușoară, dar ai s-o treci. Nu cu brio, cu super brio, dar atunci când ai s-o treci ți-aș recomanda să înveți din experiența pe care ai depășit-o. Să fii bun, pentru că e ceva despre ați descoperi umanitatea și a descoperi umanitatea celor din jurul tău. Și ai foarte multă protecție.

Vărsător. Anul ăsta va lua niște decizii împotriva voinței tuturor. Recomand un singur lucru: Nu-i provocați dacă tot ți-ai luat o decizie! Ține-o pentru tine și acționează conform deciziei luate, nu te duce să te confrunți cu cei care îți spun că nu se poate. Este un an foarte bun să călătorești, un an foarte bun să înveți – du-te la cursuri sau urmărește online sau citește. Deci e un an foarte bun pentru dezvoltarea ta.

Mulți Vărsători își cunosc iubitul sau iubita anul ăsta prin intermediul internetului.

Peștii. Sunt foarte bine aspectați în acest moment și până la sfârșitul anului, pentru că eu astrogramă cabalistică pe carieră. Oameni buni, voi de dimineață până seara mâncați pe pâine numai carieră! Gândiți-vă cum puteți evolua mai mult în domeniul carierei și să nu vă panicați pentru că veți avea foarte multe intuiții.

Peștii oricum sunt intuitivi și senzitivi și hipersenzitivi, doar că aici va fi un nivel superior și veți vedea lumina mai puternică, cerul mai albastru, iarba mai verde. E normal, nu vă panicați, sunteți exact în grafic și asta vă ajută foarte mult să vă luați deciziile corecte, clarviziune. Deci carieră și clarviziune pentru Pești. Cam asta e povestea cabalisticii.

Recomandarile noastre