Cuplul Ema Uta și Alex Bodi, probleme mari în Maldive. S-au trezit sub o ploaie de înjurături, dar și ei au ripostat

Cuplul Ema Uta și Alex Bodi, probleme mari în Maldive. S-au trezit sub o ploaie de înjurături, dar și ei au ripostat
De când Ema Uta și Alex Bodi au luat decizia de a recunoaște public că formează un cuplu, situația a devenit foarte tensionată. Au încercat să fugă departe de scandal însă scandalul i-a prins din urmă.

Ema Uta și-a luat inima în dinți și a decis să se iubească în mod public cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Deși nu în urmă cu puțin timp nega că l-ar fi vizitat pe Bodi în arest, la Craiova, ba chiar a susținut că nu are nimic de împărțit cu el, iată că acum au plecat direct „în luna de miere”.

Prietenii makeup artistei au fost chiar și ei uimiți de decizie, mai ales că Bodi e cunoscut ca fiind un Don Juan străin de fidelitate și sentimente profunde de iubire. În plus, jurnalistul Dan Capatos a făcut glume pe seama ei, spunând că stă atârnată la propriu de gâtul musculosului.

Iată că Ema Uta a reușit să treacă peste toate amănuntele care puneau idila lor într-o lumină proastă – inclusiv cea în care Bodi se reîntorsese în brațele fostei iubite, Daria Radionova, dar și cele din dosarul de proxenetism în care e cercetat.

Din nefericire, fanii ei nu ignorat aceste detalii și și-au schimbat atitudinea pe conturile ei de pe rețelele sociale. După ce Rețete și Vedete.ro a dezvăluit în exclusivitate că cei doi au plecat într-o vacanță romantică, pe contul Emei de Instagram a curs o ploaie de jigniri. Majoritatea reproșa fetei că nu ar trebui să se lase dată pe spate de banii lui Alex Bodi.

Cuplul a încecrat să contracareze atacul, însă nu au răzbit. Astfel, Uta și-a blocat opțiunea de comentarii.

 

Radionova a aflat de escapada musculosului chiar de pe Instagram. Uta și Bodi postau imagini din același loc pe conturile lor

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars.

Bodi o cucerește pe Ema cu vacanțe de lux!

Ema Uta a cedat într-un final și a decis să-și asume relația cu Bodi, mai ales că acesta îi oferă cadouri la un alt nivel. Dacă până acum s-a rezumat la gadgeturi și parfumuri, makeup artist-ul primește – de când e iubita oficială – poșete, încălțăminte și haine de la branduri de lux, dar și vacanțe în locuri exotice.
Cei doi au plecat ieri din România, spre Maldive, cu bilete de avion la clasa I.
Bodi și Uta au stat împreună, „la cușetă”.
   
S-au răsfățat cu cele mai fine șampanii și s-au cazat într-o vilă care costă câteva mii de euro pe noapte.
Cazarea lor este una dintre cele mai scumpe din Maldive, fiind dotată cu acoperiș care se rabatează electric, cu tobogan, cu jacuzzi și alte fițe.

Recomandarile noastre