Dan Armeanca, în doliu. E sfâșiat de durere

Dan Armeanca, în doliu. E sfâșiat de durere
Dan Armeanca, considerat „tăticul” manelelor, trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. A pierdut cea mai dragă ființă.

Lumea manelelor este în stare de șoc. Dan Armeanca, unul dintre cei mai apreciați artiști ai României, a primit o palmă importantă de la viață. Ce se întâmplă cu artistul.

Dan Armeanca, în doliu. E sfâșiat de durere

Ziua de 22 iulie 2021 va rămâne pentru totdeauna una neagră în viața cântărețului Dan Armeanca. Soția sa a încetat din viață. Artistul este într-o situație disperată, dar prietenii îi sunt aproape și îl îmbărbătează.

Anunțul trist a fost făcut de fiul lui Armeanca, cunoscutul interpret Elis Armeanca, pe contul său de socializare. Acesta a postat o fotografie cu cea pe care a iubit-o din tot sufletul și câteva cuvinte înduioșătoare. ”Dumnezeu să  te odihnească în pace mama mea frumoasă”, a scris Elis, plin de durere.

Considerat un Frank Sinatra al manelelor

Dan Armeanca a fost și va rămâne regele muzicii de petrecere. El a fost cel care a inventat actualul stil de muzică practicat de maneliști. Cu câțiva ani în urmă, Adrian Minune a avut doar cuvinte de laudă pentru acesta. „Dan Armeanca este titanul muzicii pe care o cânt eu din toate punctele de vedere. De la el am învăţat tot ceea ce ştiu. Este un fel de Frank Sinatra al manelelor”, a declarat Adrian.

Tot în trecut, într-un interviu, Dan Armeanca a spus că Adrian a fost elevul său și l-a apreciat mult pe Florin Salam. “A apărut Adrian, care a fost elevul meu. Și Salam, care a venit cu un stil de showman. Face un show. El este un cântăreț foarte bun, un solist foarte bun. Dar dacă ar cânta normal n-ar prinde. Trebuie să facă show-ul asta neaparat”, a spus Armeanca.

Sursă foto: wowbiz, cancan

Recomandarile noastre