Fiica lui Schwarzenegger a ajuns la consiliere premaritală înainte de căsătorie

Fiica lui Schwarzenegger a ajuns la consiliere premaritală înainte de căsătorie
Când părinții nu pot oferi sfaturi de viață, copiii vedetelor apelează la specialiști. Cu cinci copii, din care unul conceput cu menajera, și recunoscut abia mai târziu, celebrul actor – culturist nu e tocmai un exemplu de bune practici când vine vorba de viața de familie.

Fiica lui Schwarzenegger a ajuns la consiliere premaritală înainte de căsătorie, și nu de oriunde, ci din sânul Bisericii. Katherine Schwarzenegger, 31 de ani, a vorbit despre „darul uimitor” al „consilierii premaritale” catolice pe care a avut-o înaintea mariajului cu Chris Pratt. Fiica lui Arnold Schwarzenegger este catolică și și spune că a urmat cu succes un program pregătitor religios pentru a se căsători.

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt / Sursa foto: Facebook

În timpul unui nou interviu în podcast-ul Meaning Full, Katherine a detaliat despre „darul uimitor” pe care căsătoria religioasă îl reprezintă pentru ea, scrie Daily Mail.

Fiica lui Schwarzenegger a ajuns la consiliere

Cursul de consiliere premaritală parcurs de tânără este uneori cunoscut sub numele de „pre-Cana” după povestea din Evangheliile căsătoriei de la Cana, unde Isus transformă apa în vin. Katherine a spus că în Biserica Catolică trebuie să faci consiliere premaritală înainte de a te căsători și primul gând, când a aflat a fost: „Doamne, cum va fi asta?”

După parcurgerea cursului a ajuns să simtă că experiența „a fost cel mai uimitor lucru și doar cel mai uimitor cadou pe care știu că nu toată lumea îl face”. Dar, la catolici, se practică. Mulți oameni nu parcurg cursul pentru că pur și simplu nu este ceva impus.

Cu toate acestea, ea și Chris au considerat că este „un lucru atât de util să putem avea în relația noastră de a avea acea îndrumare, vorbind despre lucruri despre care poate că nu am fi neapărat vorbit înainte de a ne căsători”. În timpul consilierii  „a fost nevoie să vorbim despre lucruri despre care cuplurilor de 10 sau 15 ani încă nu le place să vorbească, și să ni se solicite să vorbim despre aceste lucruri a fost, de asemenea, un lucru foarte util de făcut de la început”.

Katherine l-a făcut pe Arnold Schwarzenegger bunic

Anul trecut, în timpul lockdown-ului, Katherine a devenit mamă. Ea are o fiică  care va împlini un an, lună viitoare. Lyla Maria este singurul copil al lui Katherine, dar Chris mai are, dintr-o relație anterioară,  un fiu de opt ani, Jack. Bărbatul s-a despărțit de prima sa soție, Anna Faris, în 2017.

Se pare că Chris este un creștin neconfesional și ar fi făcut parte din congregația mega-bisericii din Hillsong. Katherine provine dintr-un mediu catolic de ambele părți. Tatăl ei, de exemplu, a crescut într-o familie catolică practicantă, în Austria sa natală. Mama lui Katherine, Maria Shriver, este nepoata maternă a lui John F. Kennedy, care a fost primul catolic care a devenit președinte al Statelor Unite.

Chris și Katherine s-au căsătorit în vara anului 2019 la San Ysidro Ranch din Montecito – unde, întâmplător, a avut loc luna de miere a străbunicului John F. Kennedy cu Jacqueline Kennedy.

Sursa foto: Instagram

Nebănuita relație dintre copiii lui Mick Jagger

Recomandarile noastre