Dan Bittman suferă după dragostea pierdută. Ce povestește despre asta

Dan Bittman suferă după dragostea pierdută. Ce povestește despre asta
Dan Bittman suferă după dragostea pierdută și a povestit totul despre asta. Cântărețul a dat vestea tristă și a explicat care sunt motivele despărțirii.

Solistul ”Holograf” și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de trei decenii. Relația dintre cei doi s-a încheiat la finalul anului trecut, iar în prezent nu se înțeleg chiar bine. Dan Bittman a povestit la Antena Stars că suferă după dragostea pierdută și a explicat motivele din spatele despărțirii. 

Bittman a explicat că între el și Liliana Ștefan lucrurile au fost clare de la început. Mai mult decât atât, ei au stabilit să nu se căsătorească și totul a fost planificat în familie. ”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. 

Dan Bittman suferă după dragostea pierdută. Își dorește o relație bună cu Liliana Ștefan 

Dan Bittman suferă după dragostea pierdută

Cântărețul a continuat cu dezvăluirile, spunând că îi pare rău că s-a ajuns la despărțire. ”Și primul copil, când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei. Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața”, a continuat Bittman. 

Totuși, Bittman speră ca lucrurile să meargă mai bine între el și fosta iubită, măcar de dragul copiilor. ”Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate, nu reușim în momentul acesta”, a încheiat cântărețul. Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună aproape 30 de ani și au împreună trei copii. 

Foto: Facebook

Cum te recuperezi după ce ți-ai operat nasul. Sfaturi utile de la specialiști