Despărțire dureroasă. Ben Affleck, consolat de fosta soție, în timp ce Ana a pus ochii pe altul

Despărțire dureroasă. Ben Affleck, consolat de fosta soție, în timp ce Ana a pus ochii pe altul
După despărțire, Ben Affleck a căzut în „abisul suferinței”. În timp ce actorul plânge pe umărul fostei soții, Ana pare că deja l-a uitat. A lăsat în urmă relația de aproape un an și acum îi face ochi dulci altui bărbat.

Ben Affleck, consolat de fosta soție, în timp ce Ana a pus ochii pe altul. Recent, el s-a despărțit de iubita sa după mai mult de un an de relație, iar acum suferă „ca un câine”. A ajuns în ultimul hal, pare că nu se mai îngrijește și își comandă junk food. Între timp, ea pare că l-a uitat și îi face ochi dulci altui bărbat.

Ana de Armas și-a îndreptat atenția către alt bărbat

Nu a trecut bine nici o lună de când Ana de Armas s-a despărţit de Ben Affleck și deja au apărut zvonurile unei noi idile. Pe internet au pornit discuții aprinse despre cei doi. Faptul că Ana va filma din nou cu colegul ei din distribuţia Knives Out, Chris Evans, i-a dus pe mulți cu gândul că nu va rămâne singură prea mult timp.

Ana de Armas și Chris Evans se vor întâlni din nou pe platourile de filmare. Ocazia care îi reunește pe cei doi este un thriller, intitulat The Grey Man. Se aude că actrița de abia așteaptă să se vadă cu colegul ei din distribuţia Knives Out, mai ales că a fost întotdeauna atrasă de el. Ba mai mult, se spune că l-a și contactat pe Chris, legând relația de prietenie: „Îl sună foarte mult şi a devenit foarte prietenoasă”.

Prietenii actriței sunt de părere că are gânduri serioase cu Chris. Iar el, pare să îi răspundă Anei cu „ochi dulci”. Așadar, mulți se așteaptă ca cei doi să devină un cuplu, odată cu începerea filmărilor: „Ana vede în Chris un adevărat gentleman. Ba mai mult, este şi foarte frumos”.

Ana de Armas se simțea sufocată de Ben Affleck

Ana de Armas a ieșit recent dintr-o relație de aproximativ un an. S-a iubit pasional cu Ben Affleck, dar se pare că flacăra s-a stins. Dacă Ben îşi vedea viitorul lângă Ana, o persoană din anturajul celor doi mărturiseşte că problemele în cuplu apăruseră de ceva vreme.

„Au început să se ceartă foarte mult şi să se calce pe nervi unul pe celălalt. Ben voia să fie alături de ea şapte zile din şapte şi asta a făcut-o pe Ana sufocată. A simţit că distracţia a dispărut şi că are nevoie de spaţiu”, spun prietenii celor doi.

Actrița a decis că nu îl vrea pe Ben alături, cu toate că el se vedea lângă ea multă vreme. Ana de Armas e chiar gata să treacă deja la următoarea iubire, pe când Ben pare a fi destul de tulburat de situație. 

Ben Affleck, consolat de fosta soție

Actorul pare destul de pierdut şi suportă cu greu despărţirea. Jennifer Garner i-a oferit fostului partener de viață un umăr pe care să plângă. Ben Affleck găsindu-și acum alinarea în brațele ei. Cei doi nu au o relaţie romantică, dar au trei copii împreună: Violet (în vârstă de 15 ani), Seraphina (în vârstă de 12 ani) şi Samuel (în vârstă de 8 ani).

„Jen nu vrea să se întoarcă la Ben, dar îl iubeşte. El nu are mulţi prieteni, aşa că simte că rolul ei este să îl ajute. I-a plăcut de Ana şi a crezut că Ben a găsit în sfârşit pe cineva care i se potriveşte. Nu este uşor. Jen îşi susţine cauza şi va face orice pentru a-l ajuta pe Ben să rămână pe drumul cel bun”, mărturisește o sursă apropiată cuplului.

Vieți anterioare. Semne că sufletul tău s-a reîncarnat de multe ori