Dan Negru furios: ”Bre, analiștilor, l-ați văzut? Trăiește!”

Dan Negru furios: ”Bre, analiștilor, l-ați văzut? Trăiește!”
Deja se știe. Dan Negru iarăși a avut un Revelion cu milioane de telespectactori. Minutele de aur au fost Elena Udrea pe post de vrăjitoare și miezul nopții de Anul Nou. Însă Dan Negru este furios.

Dan Negru și-a asigurat succesul și la acest Revelion invitând vedete de top din țara noastră. I-a costumat în fel și chip, iar Elena Udrea a fost una dintre invitatele cele mai surprinzătoare. La fel și Oana Zăvoranu sau Marian Drăgulescu și încă mulți alții. Însă Dan Negru este furios.

Dan Negru furios: ”Bre, analiștilor, l-ați văzut? Trăiește!”

Dan Negru și-a asigurat succesul și la acest Revelion invitând vedete de top din țara noastră. Presa de a doua zi a menționat ”minutul de aur” de la miezul nopții și alt record când telespectatorii au văzut că personajul mascat în vrăjitoare este Elena Udrea. S-au minunat și când au văzut-o pe Oana Zăvoranu ”demascată”.

Însă, Dan Negru tot este supărat: ”Bre, analiștilor, pe Marius Țeicu l-ați văzut? Trăiește! Mi-aș fi dorit ca breaking news-ul revelioanelor să nu fie „vrăjitoarea” Elena Udrea sau «iepurele» Petre Roman, ci superstarul Marius Țeicu.  Mi-a fost rușine de breasla mea când Țeicu a mărturisit că nici o televziune nu l-a mai invitat la vreun Revelion in ultimii mulți ani!  Momentul Marius Țeicu din Revelionul meu a făcut 38,7 shr audiență. Uriaș!  Marius Țeicu e cea mai mare «fabrică» de hituri din anii ’80.  Uitat de toți!  Bre, analiștilor, pe Țeicu l-ați văzut? Trăiește !  Că n-om fi toți hateri care se hrănesc cu colivă”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Marius Țeicu, cea mai mare fabrică de hit-uri din anii ʹ80

Peste Marius Țeicu au trecut 75 de ani. A avut o viață plină de succese, dar și de durere. Pe 2 august 2017, fiica lui, Patricia, a plecat dintre noi. Cele mai mari vedete de la noi i-au interpretat cântecele: Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Marina Voica, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Loredana Groza, Monica Anghel, Oana Sârbu, Aurelian Andreescu și foarte mulți alții.

S-a născut la Reșița, într-o familie de muzicieni. ”La şase ani ai mei m-au dus la şcoala elementară de muzică. Toţi colegii mei cântau despre pisicuţă şi căţeluş, iar eu eram cu Simfonia a 9-a de Beethoven. Pian făceam deja de la cinci ani. Pentru liceu, însă, părinţii mei aveau alte planuri, voiau să-mi aleg o meserie serioasă: doctor, inginer. Aşa că m-au obligat să dau examen la Liceul de cultură generală. La două luni după admitere, directoarea i-a chemat pe ai mei la şcoală să-i întrebe ce e cu mine, că absentam de o săptămână. Au rămas sideraţi, pentru că eu am fost un copil extraordinar de cuminte. Ce făceam? În loc să mă duc la liceu, mergeam în parc şi plângeam. Voiam la liceul de muzică. Părinţii mei au fost şocaţi să afle acest lucru, iar după ce am terminat primul an m-au transferat la Liceul de muzică, unde am făcut oboi. I-am terorizat pe vecini cu repetiţiile mele. Cam asta a fost copilăria mea, am studiat. Copiii băteau mingea afară şi strigau după mine să vin la fotbal, iar eu eram când la pian, când la oboi. Bine, mi-a plăcut şi fotbalul şi jucam la şcoală, praf îmi făceam sandalele”, a mărturisit Marius Țeicu într-un interviu mai vechi.

Marius Țeicu, carieră de top în anii ʹ70 – ʹ80

Începuse să cânte într-o trupă, în Bucureşti, iar în vara lui ’65 s-au mutat pe Litoral. ”Deşi aveam nişte instrumente ca vai de ele, aveam mare succes: eram tineri, eram talentaţi, toţi eram de la Conservator, şi făceam show. ­Restaurantul în care cântam era arhiplin în fiecare seară. În 1968 eram deja la celebrul bar Melody din Mamaia”, a povestit Marius Țeicu.

De atunci, toate melodiile compuse de Marius Țeicu au devenit hit-uri de la prima audiție.

Ca solist vocal a imprimat peste 40 de melodii, prezente la Radio, Televiziune sau pe CD-uri, casete si discuri. De asemenea, a susținut spectacole pe scenele din Germania, Polonia, SUA, Canada, Rusia etc. În aceeași calitate de solist vocal, pianist și orchestrator a contribuit la realizarea show-urilor de Televiziune la care a scris muzica. În calitate de pianist a făcut parte din următoarele formații: “Dixi 67” , “Modern Group” , “Perpetuum Mobile Group”, “Noi Patru”, etc.

A făcut parte dintr-un grup de maga-succes, ”Trio formidabil”, alături de Mihai Constantinescu și Olimpia Panciu, iar numărul premiilor acordate este uriaș.

Marius Țeicu a trăit o dramă

Patricia Ţeicu a murit la vârsta de 41 de ani

Din 1974, Marius Țeicu este căsătorit cu Rodica. Au avut o fiică, Patricia. Patricia Ţeicu a murit la vârsta de 41 de ani. Fata compozitorului Marius Ţeicu fusese diagnosticată în 2015 cu o formă rară de leucemie, însă la începutul lui 2017, după un transplant medular, declara că se simte mai bine şi era încrezătoare că a învins boala. Nu a fost așa.


Simona Halep înregistrează încă un record. Are doar 29 de ani

Recomandarile noastre