Dan Negru, uimit de „sensul giratoriu al blondelor”: „Dacă am decăzut atât…”

Dan Negru, uimit de „sensul giratoriu al blondelor”: „Dacă am decăzut atât…”
Dan Negru a „vizitat” ultimul monument al nepriceperii din România: un sens giratoriu nou-nouț din zona Sibiului.

Cu toate că Ardealul este fruntea țării în materie de modernizare, cu cele mai multe drumuri nou construite, în județul Sibiu s-a născut un nou monument al nepăsării. Constructorii au dat chix cu un sens giratoriu care pare fi făcut pentru blonde, ca în bancurile celebre în care acestea nu știau să mai iasă din cercul rutier.

Sensul giratoriu dezaxat

Dan Negru a pozat sensul giratoriu care nu duce nicăieri și a scris:

„Au făcut un sens giratoriu dezaxat la Sibiu. Nu au nimerit sa-l facă pe șosea, l-au făcut lângă…
Eu încă nu cred că am decăzut atât de mult încât să devenim toți niște idioți.
Încă mai cred că unii, alții vor să părem idioți . Cu spaima mori, cu încrederea trăiești. Ne-a dispărut încrederea in noi văzând că tot ce facem se prăbușește…
Sunt la vreo 50 de km de Sarmisegetusa.
Cum au reușit cei de atunci, acu’ 2000 de ani , fără diplome de ingineri, să facă drumuri durabile și cum nu-s capabili ăștia, cu masterate, să facă un sens giratoriu sau drumuri?
Dacă am decăzut atât trebuie să ne întoarcem la cele vechi.
Va fi un progres!”, a transmis moderatorul quiz show-ului de la Kanal D, „Jocul cuvintelor”, singurul show de acest fel din mass media românească.

În asentiment e și un medic celebru pe rețelele sociale

Egri Eduard, un medic de familie poplar pe Facebook, a comentat noua „operă” rutieră:
„Această operă de artă urbanistică va deveni cel mai probabil un punct de atracție turistică. Îți iei un scaun de pescar cu loc de pus berea și te așezi undeva în imediata apropiere. Va fi interesant de privit provocarea de pe fețele șoferilor când vor da de acest impresionant monument stradal, l-aș putea denumi chiar chist sau anevrism stradal.”, a scris medicul pe contul său de Facebook.  Evident, lumea e în asentiment și așteaptă ca autoritățile să remedieze „chistul”.