Dana Budeanu și-a serbat ziua de naștere. Cum a arătat tortul stilistei

Dana Budeanu și-a serbat ziua de naștere. Cum a arătat tortul stilistei
Apreciată de unii și criticată de alții, Danei Budeanu nu-i pasă de ce spune lumea. Ea știe exact cum să-și trăiască viața.

Ziua de 22 iulie a fost una specială pentru Dana Budeanu, care și-a serbat niște ani de la venirea ei pe lume.

Dana Budeanu și-a serbat ziua de naștere. Cum a arătat tortul vedetei

Dana Budeanu e fericită. Pe 22 iulie a fost ziua brunetei care n-a ratat ocazia să-și facă o fotografie îmbrăcată în culori calde de vară și purtând la gât un lanț cu un imens lacăt. Ea le-a arătat fanilor și superbul său tort și a mărturisit că „nu am ce să-mi doresc…”.

Gabriela Firea i-a dat mesaj de felicitare

Printre primele persoane care au felicitat-o s-a numărat Gabriela Firea, care i-a urat „La mulți și fericiți ani”. A urmat Victor Ciutahu, care a fost bucuros de fotografia postată de Budeanu: „Un selfie cu preafericitul sărbătorit, să crești mare”.

Dintotdeauna, Dana a vrut să-și țină viața personală și cele două fetițe departe de ochii curioșilor. Cu ceva timp în urmă însă, le-a făcut o fotografie în care nu li se vede fața, la care a postat și un comentariu: ,,doar în urma pașilor lor.”

A luat la ochi Ministerul Transporturilor

Supărată pe Ministerul Transporturilor pentru că e falimentată compania TAROM, Dana a dat de pământ cu conducerea acestei instituții. „Compania TAROM este proprietatea noastră, a oamenilor care întrețin statul și politicienii, a celor care primesc un pahar cu apă de 800 de euro, a celor batjocoriți în fața curselor anulate pe banii și munca și sufletul lor, a celor care înghit  ca alții să fure și să îngroape țara.

A celor care cred că sunt prea mici și o mână de neterminați, prea mari, a celor care muncesc un an ca să plece o săptămână, a celor care v-au votat și pe care i-ați desconsiderat. Iubesc toți piloții, toți însoțitorii de zbor, tot personalul tehnic, pe toți cei care încă speră, dar nu mai au de ce. Ce am fost și unde ne-ați adus, hoților!”, a spus Dana Budeanu pe Facebook.

Sursă foto: facebook