Dani Mocanu are gânduri de însurătoare. Se anunță „casting”

Dani Mocanu are gânduri de însurătoare. Se anunță „casting”
S-a retras din industria manelelor  ca să devină creștin dedicat și să îl slăvească pe Dumnezeu, după cum a spus. A și scos deja piese creștine. Nu a ajuns în trending cu ele, însă anunțul pe care tocmai l-a făcut pe rețelele sociale vine să compenseze.

Milioane de admiratoare au înnebunit după ce au aflat că Dani Mocanu are gânduri de însurătoare. E cât se poate de serios manelistul. Odată creștin asumat, trebuie să fie în rândul lumii și să întemeieze o familie, cu nevastă și copii.  A lăsat în urmă videoclipurile în care apare înconjurat de mai multe de 10 dansatoare aproape dezbrăcate care se mișcă lasciv. Acum vrea altceva.

Dani Mocanu are gânduri de însurătoare

Deși a decis să aleagă calea lui Dumnezeu, Dani Mocanu nu uită de niciodată de fanii săi. Și chiar dacă o face mai rar decât înainte, continuă să posteze  și să îi informeze. sau, ca acum, să le ceară ajutorul. „Lui Dumnezeu îi plac oamenii curajoși!!! Nu vă fie teamă”, scria Dani Mocanu acum două săptămâni, anticipând postarea pe care a făcut-o cu numai câteva ore în urmă.

Între timp a mai „băgat” o cugetare. Asta pe când, încălțat în sneakers negri asortați cu șosete albe și pantaloni de trening ridicați mult deasupra gleznelor, s-a dus să-și ia ceas. Un Rolex. La valoarea lui nu se face să poarte altceva. „Ceasul înaintează, timpul trece, veniți la Dumnezeu câta vreme se mai poate! Vă iubesc pe toți cu o inima curată”, a scris Dani Mocanu alături de fotografie.

Dar acum celebrul manelist a plecat în căutarea femeii perfecte. El vrea să găsească cât mai repede „jumătatea” ca să facă pereche în fața lui Dumnezeu. Este în continuare cel mai urmărit artist. „Regele vizualizărilor” le-a transmis fanilor săi că își caută iubită.

Dani Mocanu are gânduri de însurătoare. Se anunță „casting”

Și a menționat condițiile pe care aceasta trebuie să le întrunească. „Caut gagică frumoasă și credincioasă”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Dani Mocanu a făcut istorie în muzica românească

Așa cum relatam, când s-a retras din cariera de manelistDani Mocanu a bifat un moment istoric în muzica românească. Artistul se „duela” în trending pe YouTube, cu el însuși. Mai exact,  o piesă a lui era cea mai vizualizată piesă  a unui artist român, adică numărul 1 în trending, în timp ce locul al doilea în trending era ocupat tot de o melodie a lui. Niciodată, niciun artist din România nu a reușit o astfel de performanță. Situația i-a gâdilat orgoliul lui Mocanu.

În piesa care a marcat retragerea vorbea despre cât de bogat a ajuns.  Mai târziu, Dani Mocanu a avut un mesaj dur pentru colegii săi de breaslă. „În fine…Dumnezeu să fie cu voi”. Apoi le-a amintit un anume vers dintr-o piesă a sa. „De artiștii din țară n-am ce să mai zic, se combină 4-5 să scoată un hit” – acesta e e versul în care Dani Mocanu îi atacă dur pe ceilalți cântăreți din țară.

Sursa foto: Instagram

Britney Spears, surprinsă cu pupilele dilatate și pare bântuită. Video postat chiar de ea