Dani Oțil a ales o bonă specială pentru băiatul lui.  Cine îi face toate poftele micuțului Tiago

Dani Oțil a ales o bonă specială pentru băiatul lui.  Cine îi face toate poftele micuțului Tiago
Când vine vorba de băiatul lui, Dani Oțil nu se dă în lături de la nimic pentru ca acesta să fie fericit.

De când a devenit tătic, Dani Oțil e extrem de atent ca Tiago să trăiască ca-n sânul lui Avram. Și nu oricine stă lângă el.

Dani Oțil a ales o bonă specială pentru băiatul lui.  Cine îi face toate poftele micuțului Tiago

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Dani Oțil și Gabriela au hotărât că cea mai bună bonă pentru fiul lor ar fi doar mama fotomodelului. Pentru că nimeni nu l-ar putea iubi și îngriji mai bine decât o face o bunică. Așa că femeia abia a așteptat și s-a mutat în casa prezentatorului din Corbeanca.

Are grijă să verifice marfa

În plus, mama Gabrielei este o persoană de încredere și la restaurantul pe care îl deține matinalul. Și acolo, bunica e mână de fier, pentru că are grijă de marfa care intră în restaurant, are ochi de soacră în ceea ce privește curățenia și verifică orice factură. Totul pentru ca ginerele să fie mulțumit și să-și vadă liniștit de treburile lui.

„De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile”

Pe de altă parte, pentru că factura de lumină a venit foarte mare, Dani Oțil a pus piciorul în prag. Prima decizie a fost să oprească luminile pe care soția le-a pus cu ocazia sărbătorilor, apoi să-i mute Gabrielei masa de machiaj într-o zonă unde să aibă lumină cât mai naturală.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent…M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit. (…)

Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție”, a povestit Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursă foto: instagram