Daniel Onoriu, prima dată pe motor după ce a fentat moartea. Pilotul se apucă de făcut copii

Daniel Onoriu, prima dată pe motor după ce a fentat moartea. Pilotul se apucă de făcut copii
Daniel Onoriu se simte din ce în ce mai bine. Chiar dacă nu s-a recuperat complet, acesta a făcut un pas uriaș.

Daniel Onoriu vrea să trăiască viața mai frumos ca niciodată. Și e pus și pe făcut bani. Iată la ce s-a gândit.

Daniel Onoriu, prima dată pe motor după ce a fentat moartea. Pilotul se apucă de făcut copii

După 55 de zile în comă și 105 petrecute pe patul de spital, Daniel Onoriu e mai optimist ca niciodată. Sportivul nu poate renunța la marea sa pasiune, motoarele și, deși nu e refăcut complet, s-a urcat pe motocicletă. El spune însă că nu mai vrea să concureze, ci să devină vlogger. Este noul său proiect și abia așteaptă să înceapă filmările pentru un serial care va rupe gura târgului.

„Am fost pe pistă, cu motocicleta, am filmat cu drona, cu un GoPro, m-am dat pe circuit vreo trei-patru ture”

”Chiar ieri am fost pe pistă, cu motocicleta, am filmat cu drona, cu un GoPro, m-am dat pe circuit vreo trei-patru ture că nu am rezistat fizic mai mult. Încă sunt terminat, e obositor. Dar eu sunt pilotul numărul unu al României. Sunt singurul pilot din lume care a câștigat titlul de campion național la karting, la moto și la auto, sunt campion de viteză. Ideea e că vreau să mă promovez tare pe acest canal al meu.

Ideea este că eu sunt King of Speed (Rege al vitezei, n. red.), știu să merg tare pe orice cu roți, iar proiectul pe care îl derulez sper să prindă la iubitorii de viteză. Este altceva, este un vlog altfel. (…) Mi-a venit cheful, cum s-ar zice. E în sânge, probabil. Eu am 44 de ani și fac curse de la 10 ani, am 34 de ani de curse, de concursuri cu toți nebunii României, pe care i-am umilit”, a mărturisit Daniel Onoriu pentru Fanatik.

E convins că proiectul său va avea succes

Daniel e sigur că va avea noroc cu noul său proiect în care a făcut și ceva investiții, în plus, vrea să vândă și motocicleta. ”În proiect am investit niște bani, și la nivel de echipament, am luat o dronă, combinezonul de motocicletă etc. Câteva mii de euro, plus motocicleta de vreo 12.500 de euro, dar pe care vreau să o și vând.

Sper să prindă vlogul meu, am vorbit cu niște amici să mă ajute și la promovare. Dacă lucrurile vor plăcea, o să fac și bani din acest proiect. Vreau să fac bani din pasiune, fac bani din ceea ce știu să fac și la ce mă pricep mai bine ca oricine”, a mai spus Daniel.

Am cea mai frumoasă nevastă din lume și mă face fericit. Da, vreau și un copil cu e

Pentru că iubește viața, el își dorește enorm să facă și un copil cu soția sa și speră că Dumnezeu îi va dărui o fetiță. ”Soția mea este o femeie minunată, ai cuvântul meu de onoare că ceva mai frumos decât femeia asta nu există pe lumea asta. Cel puțin pentru mine. Am surprins-o cu excursia din Egipt, ea nu știa nimic.

Am cea mai frumoasă nevastă din lume și mă face fericit. Da, vreau și un copil cu ea. Mai trebuie să mergem la un spital, să mai facem niște analize, după care ne punem pe treabă. Și o să începem curând ”producția”. Vreau o fetiță cu Isabela, sincer. Soția mea e atât de frumoasă, este superbă, și vreau să semene cu ea. Iar atunci copilașul meu, fetița mea, dacă seamănă cu ea va fi foarte frumoasă”, s-a destăinuit Onoriu.