David, fiul Luminiței Anghel a făcut cel mai important pas. Cum va reacționa artista

David, fiul Luminiței Anghel a făcut cel mai important pas. Cum va reacționa artista
Șapte ani Luminița Anghel și fiul său David s-au războit. Ce se întâmplă acum între cei doi.

Fiul Luminiței Anghel a revenit la gânduri mai bune. Gestul făcut pentru mama sa i-a surprins pe toți.

David, fiul Luminiței Anghel a făcut cel mai important pas. Cum va reacționa artista

Îndrăgita interpretă Luminița Anghel și-a serbat ziua de naștere și cel mai frumos cadou l-a primit de la fiul său, David. Un lucru la care vedeta nu s-ar fi așteptat. Prin intermediul jurnaliștilor de la Impact, acesta i-a transmis mamei sale o frumoasă declarație de dragoste.

Un mesaj impresionant care sigur i-a mers la suflet artistei. ”Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine și prin arta ta!”, a spus tânărul. De asemenea, David a recunoscut că relația cu mama sa e din ce în ce mai bună: „Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem așa cum ar trebui să fie o relație mamă-fiu!”.

Cu ce a impresionat-o David

Se pare că momentul care a înmuiat-o pe Luminița Anghel a fost cel în care David a scos piesa ”Îmi pare rău”, în colaborare cu solista Sarah JSun și cu Shiva Media Studios. Versurile melodiei sunt de-a dreptul răvășitoare: “Pentru tot ce-ai dus/ Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău/ Știu că te-am rănit, /Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău/, Mamă, tu ai fost îngerul meu (…)”.

Vrea să se facă prezentator

David și-a luat viața în piept și spune că nu mai vrea să piardă timpul. Tânărul își dorește să se înscrie la o școală de televiziune, pentru că vrea să ajungă prezentator și jurnalist.

„Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator. Iau însă totul cu pași mici și siguri”, a mărturisit acesta.

Marile bucurii ale Luminiței Anghel din perioada tinereții

De ziua ei, Luminița le-a spus fanilor și care erau cele mai frumoase bucurii din perioada tinereții. Îi plăcea să fugă cu trenul la munte, unde mânca biscuiți în poieniță. „Da, m-am născut toamna. Pentru mine octombrie rămâne cea mai frumoasă luna. În liceu fugeam la munte cu trenul.

Plecam dimineața și ne întorceam seara. Era un soare cu dinți, uneori cu un vânt blând, dar cald. Găseam o poieniță, unde ne așezam și mâncam biscuiți. Simplu și adevărat. Eram fericită. Și astăzi sunt și mulțumesc pentru asta”, a mărturisit artista pe contul său de socializare.

Luminiţa Anghel este una dintre cele cunoscute interprete de muzică pop din țară. A început să cânte încă de la vârsta de 8 ani.
A încercat de două ori să intre la Institutul Naţional de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar în 1986 a absolvit Şcoala Populară de Artă, Secţia Canto.
Ulterior, a urmat şi Facultatea de Sociologie – Psihologie din cadrul Universităţii „Spiru Haret”.
Luminița Anghel a luat o grămadă de premii la Festivalul de la Mamaie, la Cerbul de Aur, la festivaluri internaționale, iar în 2005 a ocupat locul 3 la Eurovision cu trupa Sistem.

Sursă foto: stirileKanalD, wowbiz