Ce poveste! Să fii frumoasă, campioană și să te curteze un prinț frumos și bogat! Este visul oricărei fete să fie prințesă. Nu și al Cameliei Potec, multiplă campioană la natație.

De ce românca noastră a refuzat un prinț

Pe vremea când participa la competiții, campioana olimpică la înot, Camelia Potec, a fost curtată de prințul Albert de Monaco, scrie evz.ro.

Camelia Potec, acum în vârstă de 38 de ani, este preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, după o carieră sportivă de excepție de 20 de ani.

În trecut, ea a fost curtată de Prinţul Albert de Monaco, acum în vîrstă de 62 de ani, însă nu s-a legat nimic între ei.

Ea a explicat ce s-a întâmplat și de ce n-a fost să fie și de ce nu s-a legat nimic cu unul dintre cei mai râvniți prinți ai planetei.

„Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut”, a povestit Camelia Potec, pentru gsp.ro.

Putea locui într-un palat de vis

Povestea a fost confirmată și de fosta antrenoare a campioanei, Doina Sava, care a povestit cum s-a întâmplat, precizând că sportiva noastră a fost luată prin surprindere de propunerea Prințului de Monaco.

Camelia Potec are acum 38 de ani, este o mamă și soție fericită

„A fost luată prin surprindere. Noi ne vedeam în fiecare an cu Prinţul Albert de Monaco, pentru că aveam o competiţie acolo. Sigur că eram foarte încântaţi toţi când apărea. Venea şi stătea la competiţii, făcea premieri, eram invitaţii lui la o serată super”, a povestit antrenoarea, despre întâlnirea Cameliei cu Albert de Monaco.

Potrivit spuselor sale, după serata organizată de print, mai mulți sportivi, între care și Camelia Potec, au ieșit la un club, împreună cu Albert de Monaco, să se distreze.

„Eu am aflat târziu că seara, câţiva, au ieşit la un club unde a fost şi Albert de Monaco. După nişte ani, cine era invitată la masa alteţei sale? Era reprezentata noastră cea mai frumoasă, cea mai medaliată, cea mai deşteaptă. El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce”, a mai spus Doina Sava.

Prințul Albert de Monaco este familist

Sunt 62 de ani de când Prințul Albert de Monaco a văzut lumina zilei în cel mai însorit şi bogat ţinut din Europa, unul care se întinde pe o fâşie de pământ scăldată de apele azurii ale Mediteranei şi îmbogăţită de finanţele milionarilor în căutare de scutire de taxe.

Acest atrăgător prinţ domneşte peste tărâmul bogaţilor din 2005. Azi, este familist. La 62 de ani, este tată de patru ori, dar doar gemenii Jacques şi, după el, Gabriella, au drept la succesiune.

Farmecul lui este dat şi de sângele de legendă a Hollywood-ului primit pe filiera mamei Grace Kelly, care a părăsit, în 1956, opulenţa Cetăţii Filmului pentru o alta, mult mai strălucitoare, de la palatul princiar din Monaco, devenind soţia Prinţului Rainier.


George Burcea vrea să-i arate Andreei că știe să iubească. Întrece orice limite și o face la televizor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri