De ce să nu ne demachiem cu șervețele umede. Un doctor dermatolog ne spune totul

De ce să nu ne demachiem cu șervețele umede. Un doctor dermatolog ne spune totul
Un doctor a dezvăluit de ce nu trebuie să folosiți niciodată un șervețel umed pentru a vă îndepărta fondul de ten de pe față.

Tijion Esho, fondator al Clinicii Esho, medic dermatolog de top, a distribuit un clip pe pagina sa de Instagram în care a explicat de ce nu trebuie să ne demachiem cu șervețele umede, folosind ca exemplu o portocală.

Demonstrație pe coaja de portocală

Dr. Esho a acoperit pielea fructului cu fond de ten, deoarece coaja de portocală imită porii noștri. A șters-o cu șervețele umede și a încercat să îndepărteze corectorul. Apoi, el a dezvăluit rezidurile rămas în urmă.

În timp ce majoritatea fondului de ten a dispărut, o parte a rămas în coaja portocalei, ilustrând modul în care machiajul ne înfundă porii. El a împărtășit metoda sa recomandată pentru a scăpa de machiaj

„De ce vă spun tot despre șervețele umede de îndepărtare a machiajului. Alternativ curățați folosind un demachiant sau apă micelară timp de 60 de secunde”, a scris Dr. Esho.

Peste o mie de oameni au apreciat postarea lui și mulți i-au lăudat demonstrația: „Uau când o spui așa. Defo sper că veți face mai multe videoclipuri din acestea pentru a ne educa mai mult”, „Acum este grafic!”, „Îmi place această demonstrație, îmi face literalmente degetele de la picioare să se îndoaie atunci când clienții spun că folosesc șervețele”,  „Mod minunat de a arăta”, „Strălucitor! Am să renunț pentru totdeauna la șervețelele umede pentru față”.

Scandalul public continuă între foștii soți Bădălău. E real consumul de droguri? Dar episodul cu portbagajul?

Recomandarile noastre