De ziua ei, Cher le dă cu flit celor care-i spun că e prea bătrână pentru iubitul ei de 36 de ani

De ziua ei, Cher le dă cu flit celor care-i spun că e prea bătrână pentru iubitul ei de 36 de ani
Vedeta pop Cher refuză să îmbătrânească și le dă cu flit celor care îi suflă-n ceafă comentând că are un iubit prea tânăr. E adevărat, diferența de vârstă dintre cei doi e mai mare decât însăși vârsta iubitului, dar acolo unde e dragoste, restul sunt detalii.

După două luni de tăcere pe rețelele scoale, Cher a postat ieri, cu ocazia aniversării sale. Vedeta internațională pe numele ei real Cherilyn Sarkisian LaPiere, și-a marcat împlinirea a 77 de ani cu o postare pe social media despre vârstă. „Când mă voi simți bătrână? Vă rog să-mi spuneți… Când mă voi simți bătrână. Acest lucru este ridicol. Tot aud aceste numere, dar sincer nu le pot înțelege. CARE SUNT CU #’s⁉️ Sunt dislexic și #’s I hard 4 me”, a scris Cher pe Twitter.

Cher și-a continuat apoi postarea arătându-le recunoștință fanilor săi: „Vă mulțumesc că ați rămas alături de mine, deși știu că a fost greu. Trebuie să mă antrenez. Twitter este mai greu pentru mine decât TweetBot”.

Își vinde conacul de 75 de milioane de dolari

Așa cum știți, Cher este cântăreață, actriță, compozitoare, autoare, producătoare de filme și designer de modă. Americana cu origini armene are în palmares un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur.

Vedeta e ocupată să își vândă super conacul din Malibu. Acesta a fost listat la 85 de milioane de dolari, dar cum clienții nu s-au îngrămădit, a decis să mai scadă 10 milioane din pretenții. Ea și-a listat pentru prima dată casa în stil renascentist italian în octombrie 2022, apoi, spre sfârșitul anului, a oferit o reducere de preț.Casa cu șapte dormitoare și nouă băi are vedere la Oceanul Pacific și se află pe 1,73 acri de teren.

„Această casă a fost una dintre cele mai mari pasiuni ale vieții mele. M-am bucurat de fiecare moment al creării și evoluției sale, dar acum este timpul să trec de această magie”, dezvăluia Cher cu puțin timp înainte să scoată imobilul la vânzare. Cu un partener de 36 de ani alături, Cher se pare că vrea să lase cu adevărat trecutul în urmă și să își ofere un spațiu locativ nou.

Iubitul tinerel intervine și în muzica artistei

Iubitul ei, Alexander „A.E.” Edwards îi e și sursă de inspirație, după cum mărturisește. În martie povestea că lucra la două albume iar „unele dintre melodii mi le-a dat Alexander, așa că sunt destul de încântată de asta. El este producător și scriitor și face totul, așa că sunt fericită pentru asta”.

Iubitul lui Cher are cu 41 de ani mai puțini ca ea

Cher a început să se întâlnească cu Edwards, în vârstă de 36 de ani, în toamna lui 2022, după ce s-a întâlnit la Săptămâna Modei de la Paris. La scurt timp după aceea a dezvăluit în timpul unei apariții la Kelly Clarkson Show că îl consideră „fabulos” pe tinerel. „Pe hârtie, este, oarecum, ridicol. Dar în viața reală, ne înțelegem de minune. El este fabulos. Și nu le dau bărbaților calități pe care să nu le merite”, a spus Cher.

Amintim că în luna noiembrie, starul a postat o serie de tweet-uri despre relația ei, dând de înțeles unui abonat că nu este deloc deranjată de diferența de vârstă de 41 de ani dintre ei. De asemenea, ea a dezvăluit că se sărută „ca niște adolescenți”, după ce un alt fan a întrebat-o care sunt cele mai bune calități ale lui Alexander. Cher a răspuns: „Este amabil, inteligent, amuzant… și ne sărutăm ca niște adolescenți”.

Cher și Alexander „A.E.” Edwards formează un cuplu din toamna anului trecut

„DRAGOSTEA NU ȘTIE MATEMATiCĂ, (dragoste)VEDE ❤️ ❤️”, a scris Cher într-un tweet șters de atunci. Ea a făcut referire la o lecție pe care a învățat-o de la Sogyal Rinpoche, regretatul profesor budist tibetan, care a murit în 2019. „Rinpoche mi-a spus: Unii oameni se întâlnesc, alții recunosc”, a mai scris Cher.

Copiii artistei, mai bătrâni decât iubitul

De multă vreme, vedeta a avut doar relații cu bărbați mai tineri. Ea s-a întâlnit cu Ron Zimmerman, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. A avut o relație și cu Tom Cruise, când el avea 23 de ani și ea 38 de ani. Un alt tinerel a fost Richie Sambora de la Bon Jovi, care este cu 13 ani mai tânăr decât ea.

Cher are divorțuri la activ și doi fii mai în vârstă decât actualul ei iubit. Chaz Bono, în vârstă de 54 de ani, a venit pe lume în timpul căsătoriei artistei cu Sonny Bono, care a murit în 1998, la vârsta de 62 de ani, din cauza rănilor suferite după ce s-a lovit de un copac în timp ce schia. Anterior, ea a fost căsătorită între 1975 și 1978 cu regretatul cântăreț Gregg Allman, care a murit în 2017 la vârsta de 69 de ani. Cher și Gregg l-au avut împreună pe fiul Elijah Blue Allman, acum în vârstă de 47 de ani.

Cu ce se ocupă Alexander „A.E.” Edwards

Alexander „A.E.” Edwards a avut o relație cu Amber Rose, 39 de ani, fosta iubită a lui Kanye West. Cei doi au un fiu de trei ani, Slash Electric Alexander Edwards. Cei doi s-au separat în august, după ce Amber l-a acuzat că a avut aventuri cu 12 persoane diferite. Ulterior el a recunoscut pe rețelele sociale că a înșelat-o.

Producător de muzică, Alexander „A.E” Edwards este vicepreședinte al departamentului de artiști și repertoriu al companiei muzicale Def Jam, care are în palmares artiști precum Rihanna, Justin Bieber, 2 Chainz, DMX și Jhene Aiko, scrie Daily Mail. Originar din Oakland, California, Alexander a devenit celebru apărând într-un episod al emisiunii Keeping Up With The Kardashians.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre