Sunt actori admirați pe toată planeta, dar ei au o viziune specială despre viață. Nu se spală! Nici copiii lor nu sunt învățați cu apa și cu săpunul.

Declarație șocantă a actorului Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (43 de ani) avea doar 20 de ani când a debutat într-un serial de succes, That ’70s Show, dar a devenit cu adevărat cunoscut când Demi Moore a decis să îl ia de soț, în 2005, după doi ani de ralație. Ea era mai în vârstă cu 15 ani decât el, iar presa americană era mereu pe urmele lor.

S-a vorbit mult despre această căsătorie și despre despărțirea celor doi din 2013, când el era deja ”cuplat” cu Mila Kunis, colega lui din serial. Anul următor, se năștea fiica lor, Wyatt Isabelle, iar în 2016 a venit pe lume Dimitri Portwood. Copilașii sunt frumoși, seamănă cu părinții. Însă, aceștia au un stil de viață deosebită. Printre altele, nu folosesc prea mult săpunul și apa caldă.

În timpul unui interviu pentru popularul podcast al lui Dax Shepard şi Monica Padman, actorii au dezvăluit că nu îşi spală copiii zilnic.

Discuţia a început după ce Dax îi explica Monicăi că nu ar trebui să-şi înlăture zilnic grăsimea naturală a pielii cu săpun. Ashton şi Mila au fost de acord că zilnic e bine să te speli doar cu apă, nu şi cu săpun.

Actorii Mila Kunis şi Ashton Kutcher au făcut declarații care a uluit pe toată lumea: nu se spală decât dacă se vede că sunt murdari

De ce nu folosesc săpunul

Monica Padman  a fost uimită de aceste afirmații. ”Nu pot să cred că sunt singura din această încăpere care se spală zilnic cu apă şi săpun. Cine v-a învăţat să nu vă spălaţi?”.

Nici Mila şi Ashton nu sunt mari fani ai spălatului. Actorul a mărturisit că îşi mai dă cu apă pe faţă o dată sau de două ori pe zi, când transpiră şi simte sarea.

Concluzia moderatorilor: ”Sperăm să îşi spele măcar mâinile, mai ales în pandemie.” Sursa: edition.cnn.com


Ashton Kutcher și Mila Kunis își vând conacul din Beverly Hills și se mută pe plajă. Imaginile unui lux aparte

Celebrități care schimbă lumea. Keanu Reeves oferă bani în secret spitalelor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp