Delia nu e o întreținută. Vedeta e neagră de furie și a răbufnit  

Delia nu e o întreținută. Vedeta e neagră de furie și a răbufnit  
De nenumărate ori, Deliei i s-a spus că are tot ce-i poftește inima, pentru că soțul ei ar întoarce banii cu lopata. Vedeta a făcut lumină.

Delia e căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012 și fac un cuplu formidabil. Dar mulți se întreabă…cine câștigă bani mai mulți?

Delia nu e o întreținută. Vedeta e neagră de furie și a răbufnit  

Sătulă până peste cap de cârcotașii care spun că soțul ei e milionar și totul în viața ei e roz, Delia a luat atitudine și a lămurit toată situația. Vedeta spune că, în ciuda tuturor discuțiilor, dacă acest lucru ar fi fost real nu ar mai fi văzut-o nimeni cum aleargă de la un concert la altul. În final, Delia a pus punctul pe I, afirmând că ea este cea care pune pâinea pe masă.

„(…) Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?(…). Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu!”, a spus, enervată, artista.

Suferă de aceeași afecțiune ca și Smiley

Recent, cântăreața a fost la medic și a descoperit că are probleme la coloană, ca urmare a zecilor de ore pe scaun, în emisiunile unde este jurat. Pe de altă parte, Delia și Smiley au aceeași „boală”, e vorba de sindromul Peter Pan, o afecțiune care se manifestă prin atitudine copilărească, chiar dacă cei doi sunt oameni maturi.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a spus Delia, în podcastul lui Gojira.

Sursă foto: instagram