Demi Lovato spune că nu se mai poate căsători cu un bărbat. De vină este fostul logodnic

Demi Lovato spune că nu se mai poate căsători cu un bărbat. De vină este fostul logodnic
Demi Lovato a recunoscut că nu crede că ar vrea să își petreacă restul vieți alături de un bărbat, după logodna eșuată cu actorul Max Ehrich.

Demi Lovato admite ca este „prea gay pentru a se căsători cu un bărbat”. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a spus că, după ce relația lor s-a destrămat, și-a dat seama că s-ar putea să nu se stabilească niciodată la un bărbat.

Demi Lovato „a îmbrățișat pe deplin” faptul că este ciudată

Demi Lovato admite ca este „prea gay pentru a se căsători cu un bărbat”. Vorbind despre relațiile ei, viața și bătăliile din trecut cu alcool și droguri, Demi Lovato a declarat că, în sfârșit, „a îmbrățișat pe deplin” faptul că este ciudată.

După despărțire, Demi a spus că a aflat lucruri noi despre ea. Artista spune că este „prea ciudată” pentru a se stabili cu un bărbat acum.

„Indiferent dacă se întâmplă sau nu drama, sunt prea gay ca să mă căsătoresc cu un bărbat chiar acum. Nu știu dacă asta se va schimba peste 10 ani și nu știu dacă asta nu se va schimba niciodată, dar îmi place să mă accept. Am știut întotdeauna că sunt așa, dar am îmbrățișat asta pe deplin”, a mărturisit cântăreața.

Demi Lovato mărturisește tot despre experiențele sale cu drogurile

În noul documentar despre viața lui Demi Lovato, se fac mărturisiri uluitoare. Fosta vedetă Disney discută despre relațiile sale, sexualitatea și dependențele care aproape au ucis-o în 2018.

Vorbind cu sinceritate în „Dancing With The Devil”, Demi a spus: „Cum se întâmplă asta? Cum faci chiar așa ceva? Cocktailul meu înainte de a fi sobră era coxul și xanaxul (alprazolam) la un loc. 

Mi-a plăcut combinația. Odată ce am recidivat, porțile erau deschise și în câteva săptămâni am sunat la un dealer de droguri și l-am întrebat dacă are cox și xanax. Și el a spus că nu are, dar îmi poate aduce crack și heroină. Am vrut mereu să încerc”.

Cea mai bună prietenă a ei, Sirah, a adăugat: „Așa că ar putea fi greu pentru oameni să înțeleagă, dar atunci când oamenii recidivează, iar acest lucru se întâmplă aproape întotdeauna, oamenii nici măcar nu se vor întoarce la ultima utilizare, vor reveni la o situație mai gravă”.

Incredibila viață amoroasă a lui Kevin Costner. A găsit dragostea de două ori