Denis „Inimă de țigan” devine tătic pentru a doua oară. Actorul a dat marea veste pe internet. Denis Ștefan va deveni tătic pentru a doua oară, frumoasa sa soție, Cristina, fiind însărcinată din nou. Întreaga familie e bucuroasă.

Denis a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de frumoasa sa soție și de fiica lor, în timp ce micuța îi ține mâna pe burtică mamei sale. „Dragilor, Familia Ștefan se mărește!🤰🏻🙌🏻👏🏻 @cristina.stefan.oficial ❤️ Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru aceasta binecuvântare pe care o primim a doua oară!”, a scris Denis Ștefan pe contul său de Instagram.

Denis „Inimă de țigan”, tătic pentru a doua oară

Fanii s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje frumoase și pline de gânduri pozitive la adresa actorului și a frumoasei sale soții.

Denis „Inimă de țigan”, tătic pentru a doua oară

Denis și Cristina Ștefan trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor în care sunt părinți și așteaptă să li se nască încă un urmaș. Cu aceeași bucurie nemărginită Denis Ștefan a primit și nașterea primului său copil. El și-a intrat imediat în rolul de părinte atent.

„La doar o săptămână fetiţa mea îşi ţine biberonul singură şi este o mâncăcioasă. Eu îi fac freza fetiţei mele. Cristina ne face noaptea poze, pentru că suntem prea frumoşi amândoi. Buzele le-a moştenit de la mămica ei. Mi-aş dori să nu mai dea jos cele două kilograme pe care le-a luat în greutate după naştere, îmi place de ea aşa, e frumoasă Cristina”, povestea Denis Ștefan în urmă cu ceva timp.

Căsătorie și copii, după divorț

După ce a interpretat rolul lui Codruț din telenovela „Inimă de țigan”, unde joacă alături de Andreea Ibacka, Denis Ștefan a rămas în memoria publicului.

Denis a divorțat de fosta lui soție Iuliana, după o relație care a durat 13 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2005, dar mariajul lor nu a durat decât 7 ani. Denis Ștefan și-a refăcut viața alături de „bebelușa” Cristina de la Cronica Cârcotașilor. Actorul, Denis Ștefan (43 de ani) s-a căsătorit cu Cristina (28 de ani) în anul 2013. Aceștia au împreună o fată, pe nume Delia Maria. Fiica acestora, în vârstă de 7 ani seamănă foarte mult cu tatăl ei.

Sursa foto: Instagram

I-o fi tare greu! Cum se va distra prințul Harry în noul său birou de „Chief Impact Officer”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp