Denis „Inimă de țigan”, tătic pentru a doua oară

Denis „Inimă de țigan”, tătic pentru a doua oară
Pandemia umple de bebluși showbizul românesc. după Gina și Smiley care deja își strâng în brațe fetița, alte cupluri se bucură să anunțe că vor deveni părinți. Unii pentru prima oară, alții nu.

Denis „Inimă de țigan” devine tătic pentru a doua oară. Actorul a dat marea veste pe internet. Denis Ștefan va deveni tătic pentru a doua oară, frumoasa sa soție, Cristina, fiind însărcinată din nou. Întreaga familie e bucuroasă.

Denis a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de frumoasa sa soție și de fiica lor, în timp ce micuța îi ține mâna pe burtică mamei sale. „Dragilor, Familia Ștefan se mărește!🤰🏻🙌🏻👏🏻 @cristina.stefan.oficial ❤️ Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru aceasta binecuvântare pe care o primim a doua oară!”, a scris Denis Ștefan pe contul său de Instagram.

Denis „Inimă de țigan”, tătic pentru a doua oară

Fanii s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje frumoase și pline de gânduri pozitive la adresa actorului și a frumoasei sale soții.

Denis „Inimă de țigan”, tătic pentru a doua oară

Denis și Cristina Ștefan trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor în care sunt părinți și așteaptă să li se nască încă un urmaș. Cu aceeași bucurie nemărginită Denis Ștefan a primit și nașterea primului său copil. El și-a intrat imediat în rolul de părinte atent.

„La doar o săptămână fetiţa mea îşi ţine biberonul singură şi este o mâncăcioasă. Eu îi fac freza fetiţei mele. Cristina ne face noaptea poze, pentru că suntem prea frumoşi amândoi. Buzele le-a moştenit de la mămica ei. Mi-aş dori să nu mai dea jos cele două kilograme pe care le-a luat în greutate după naştere, îmi place de ea aşa, e frumoasă Cristina”, povestea Denis Ștefan în urmă cu ceva timp.

Căsătorie și copii, după divorț

După ce a interpretat rolul lui Codruț din telenovela „Inimă de țigan”, unde joacă alături de Andreea Ibacka, Denis Ștefan a rămas în memoria publicului.

Denis a divorțat de fosta lui soție Iuliana, după o relație care a durat 13 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2005, dar mariajul lor nu a durat decât 7 ani. Denis Ștefan și-a refăcut viața alături de „bebelușa” Cristina de la Cronica Cârcotașilor. Actorul, Denis Ștefan (43 de ani) s-a căsătorit cu Cristina (28 de ani) în anul 2013. Aceștia au împreună o fată, pe nume Delia Maria. Fiica acestora, în vârstă de 7 ani seamănă foarte mult cu tatăl ei.

Sursa foto: Instagram

I-o fi tare greu! Cum se va distra prințul Harry în noul său birou de „Chief Impact Officer”