Denise Rifai are un iubit și face dezvăluiri! „Voi avea trei rochii de mireasă, cel puțin!”. Totul e planificat

Denise Rifai are un iubit și face dezvăluiri! „Voi avea trei rochii de mireasă, cel puțin!”. Totul e planificat
Denise Rifai e acum pe val, dar sunt puține momentele în care prezentatoarea spune ceva despre viața personală.

E frumoasă, inteligentă și mulți bărbați ar vrea să o aibă alături. Dar se pare că nu e atât de ușor să îi intri în grații lui Denise Rifai.

Denise Rifai îl așteaptă pe Făt Frumos. „Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii de mireasă, cel puțin”

Fanii lui Denise Rifai o adoră, dar sunt extrem de curioși dacă există sau nu vreun bărbat în viața vedetei lor preferate. E un lucru de care prezentatoarea nu vorbește niciodată, pentru că îi place să fie cât mai reținută în a-și pune viața personală pe tapet.

Chiar și așa, ea a amintit că își dorește o familie și copii. Așa că până să vină ziua cea mare în care să pășească în fața altarului, vedeta s-a gândit cum va arăta în rochie de mireasă. Și a recunoscut că și-ar dori enorm să fie binecuvântată cu un băiat.

„Mi-ar plăcea să fiu mama de băiat”

„Visul meu a fost mereu să am o familie. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă. Cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni.

Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin. Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat.”, a mărturisit bruneta pentru Fanatik. Recent, ea a confirmat presei că are un iubit.

Mihai Bendeac o vrea de nevastă

Unul dintre domnii care o vor de soție a fost chiar burlacul Mihai Bendeac. Acesta a spus că va participa în emisiunea ei, cu o singură condiție: să accepte să-l ia de bărbat. „Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd!

Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac pe Instagram.

Sursă foto: instagram