Despărțiți, dar împreună. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, seară liniștită în familie

Despărțiți, dar împreună. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, seară liniștită în familie
Deși s-au despărțit în luna februarie, după 9 ani de relație, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman încă petrec timp împreună, la filmările serialului „Adela” sau ca prieteni. Recent, cei doi au avut parte de o seară liniștită în familie.

După nouă ani împreună, timp în care au împărțit bune și rele, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio. Au dat vestea într-un video filmat împreună și postat pe Instagram la începutul lunii februarie. Vlad Gherman s-a mutat din casă într-un apartament . Cristina Ciobănașu și-a văzut de viață și a plecat în vacanță cu părinții adoptivi, Ruxandra Ion și soțul acesteia. 

Cei doi sunt foarte activ pe platformele digitale și își țin la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața lor, iar recent cei doi au împărtășit cu fanii un moment special, care a pus semne de întrebare. Vlad Gherman și fosta lui iubită s-au filmat în noul apartament al actorului, însă nu a fost ceea ce au crezut fanii. Cristina Ciobănașu a venit într-o mică vizită pentru a-l ajuta la curățenie și nu a venit singură, ci alături de Ruxandra Ion și soțul ei.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, din nou împreună. Au cinat în familie 

După curățenia de rigoare, cei patru s-au uitat la serialul „Adela”, exact ca o familie mare și fericită. Au comandat mâncare tip fast food și s-au bucurat de o seară liniștită în familie. Ruxandra Ion și soțul ei, dar și Cristina, erau captivați de ultimul episod in serial, în timp ce mâncau cu poftă. Lucru care nu e de mirare, căci Ruxandra Ion este producătoarea „Adelei”. 

În ceea ce-i privește pe cei doi foști iubiți, se pare că încă se simt confortabil unul în compania celuilalt, căci Vlad și-a pus fosta iubită să-i dea farfurii din dulapul de sus, deși Cristina e mică de înălțime și nu ajunge ușor până acolo. A urmat un moment comic ce a stârnit răsetele celor doi, dar și privirea triumfătoare a actriței când a reușit să ajungă la respectiva veselă. Se vede clar că cei doi se simt încă foarte bine împreună, ceea ce le dă speranțe fanilor care speră la o împăcare. 

Foto: Instagram

Nuntă prin efracție, într-o vilă de 6 milioane de dolari. Ce a făcut proprietarul casei când a aflat totul