Divorț în showbiz. S-au despărțit după 9 ani de relație

Divorț în showbiz. S-au despărțit după 9 ani de relație
Două vedete cunoscute și iubite din România și-au spus adio, după 9 ani de relație. Unda de șoc a cutremurat internetul. Divorț în showbiz.

După nouă ani în care și-au fost alături și s-au iubit mai mult ca orice, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio. Cei doi au dat vestea pe rețelele sociale, iar fanii sunt în stare de șoc. Este primul divorț în showbiz pe anul acesta, care vine ca o veste tristă pentru fanii celor doi. 

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a dezvăluit Vlad Gherman.

Divorț în showbiz. Cei doi încă se iubesc

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu erau împreună de mult timp, astfel că erau ca și căsătoriți. Numai un act lipsea pentru ca lucrurile să fie oficiale. Însă acesta nu a mai venit. ”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și, mai mult decât atât, o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a mărturisit actorul. 

”Cea mai mare greșeală pe care poți să faci e să te uiți pe tine, să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații, că-ți dorești alte lucruri de la viață. O iubesc pe fata asta!”, a încheiat Vlad Gherman. 

Cristina Ciobănașu: ”Eu am fost cea care a inițiat discuția”

Divorț în showbiz

Se pare că cea care a deschis discuția delicată a fost Cristina, după cum a mărturisit chiar ea în video-ul de pe rețelele sociale. ”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre. Toate momentele pe care le-am trăit au fost extrem de frumoase.

”Au fost 9 ani în care am trăit cât poate trăiesc alții într-o viață, doar că există momente, pentru că așa e în viață, nu e numai lapte și miere. Am avut și momente grele prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile bune, fericite și multă iubire, ceea ce a și fost. Eu am fost cea care a inițiat discuția. În momentul în care ne-am cunoscut și am început această poveste de dragoste eram foarte tineri. Din acel moment am făcut cam tot împreună, am lucrat împreună, am jucat”, a spus Cristina Ciobănașu. 

”Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre”

Se pare că motivele rupturii celor doi au fost dificile. ”Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi. Și eu îl iubesc pe băiatul ăsta. Și rămânem prieteni buni în continuare și colegi. O să filmăm în continuare pentru serialul ”Adela” și o să prezentăm împreună. Fetelor, Vlad e liber acum. Trebuia să detensionez atmosfera puțin”, a încheiat Cristina Ciobănașu. 

Cristina Ciobănașu, o luptătoare 

Cristina Ciobănașu are o poveste de viață impresionantă. Aceasta locuia într-o casă cu o singură cameră, unde nu avea nici baie, nici bucătărie. A crescut in conditii grele, alaturi de Tudor, fratele mai mic, dar si de bunica ei, din partea tatalui. A apărut la Dansez pentru tine, când Alex Velea s-a luptat să strângă bani pentru ea. 

Ulterior, producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o și a luat-o sub aripa ei ocrotitoare și a ajutat-o, luând-o chiar în casa ei. Primul rol al Cristinei Ciobanasu a fost în anul 2008, în serialul Îngerașii. A jucat apoi în Aniela, Iubire și Onoane, Pariu cu Viața, Fructul Oprit, Sacrificiul și numeroase alte producții. În toate proiectele TV în care a jucat alături de Vlad Gherman, cei doi au format un cuplu și pe micile ecrane, nu doar în viața reală.

Vor continua să filmeze împreună pentru serialul Adela, difuzat joia la Antena 1

Foto: Instagram

A dispărut soția lui Kim Jong Un. Nimeni nu a mai văzut-o de un an