Actorii Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă. Sunt împreună de opt ani, iar sentimentele lor din ce în ce mai puternice.

 Vlad Gherman, mai îndrăgostit ca niciodată

Sunt tineri, frumoși și talentați. Actorii Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au cunoscut pe când lucrau împreună pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”, în anul 2011, iar de atunci nu au mai putut să stea unul fără celălalt.

Inițial, cei doi actori au format un cuplu în serial, apoi sentimentele lor au prins contur și în viața reală. Când apar la televizor sau în distribuția vreunei producții cinematografice, Vlad și Cristina sunt mereu împreună. Au crescut și s-au dezvoltat unul la brațul celuilalt, iar sentimetele lor cresc pe zi ce trece.

Cei doi actori au sute de mii de fani care savurează mesajele lor. Vlad Gherman i-a făcut recent o declarație de dragoste foarte frumoasă iubitei sale, care a topit de-a dreptul inimile urmăritorilor săi.

„Sunt din ce în ce mai îndrăgostit de fata asta. Dragostea noastră e ca vinul- mai efervescentă cu trecerea anilor”, a scris cântărețul pe pagina sa de Instagram.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt un cuplu de aproape zece ani

Cum sunt împreună de aproape un deceniu, toți fanii lor se întreabă dacă își vor oficializa relația și când se va întâmpla acest lucru. Vlad și Cristina au discutat în repetate rânduri despre acest subiect. Cu toate că se iubesc atât de mult, cei doi actori se concentrează în acest moment pe alte aspecte din viața lor, scrie monden.ro.

Cariera și studiile au prioritate, iar apoi își vor construi și o familie. Locuiesc deja împreună și își împart viața la doi, așa că o nuntă nu ar schimba absolut nimic în viața lor.

Cristina Ciobănașu, tânăra actriță ce s-a făcut remarcată în industria televiziunii în urma participării sale în cadrul proiectul „Lala Band”, apoi personajul Anca din serialul unei generații, „Pariu cu viața”, acum o vedeți în producția de pe Antena 1, în „Sacrificiul”.

Este o fată extrem de frumoasă, ce a muncit din greu pentru tot ceea ce are și o actriță foarte apreciată. Viața ei se împărțea între platourile de filmare, facultate și iubitul ei, dar acum, din cauza pandemiei, are mai mult timp să stea cu iubitul ei, pentru că amândoi respectă regulile.


Raluca Bădulescu, femeia cu o avere în cârpe. De ce poartă atâtea brățări, mărgele și cercei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri