Dezvăluiri. Liviu Dragnea are tupeu maxim! O ține pe Irina pe planul doi, deși fata a sacrificat mult

Dezvăluiri. Liviu Dragnea are tupeu maxim! O ține pe Irina pe planul doi, deși fata a sacrificat mult
Toată lumea așteaptă cu sufletul la gura nunta secolului, dar se pare că aceasta încă nu va avea loc. Liviu Dragnea nu a făcut ce trebuia.

Irina Tănase și Liviu Dragnea trăiesc de câțiva ani o poveste de dragoste, dar nimeni nu știe dacă va fi nunta și când.

Irina Tănase da, Liviu Dragnea, ba. Ce se întâmplă cu relația lor

L-a așteptat cât a stat în spatele gratiilor, a suferit pentru el, în speranța că va fi mireasă. Dar marele vis al Irinei Tănase mai are până se va împlini. Chiar dacă au fost discuții referitoare la unirea destinelor, deocamdată Liviu Dragnea n-a făcut ce trebuia. Nu și-a cerut iubita de nevastă. Mai mult, aceasta a afirmat că nu crede că lucrul acesta se va întâmpla prea curând, pentru că și-ar dori ca totul să vină de la sine și să nu forțeze nimic.

„E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum. Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare. Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret.”, a spus Irina pentru Fanatik.

„Lucrurile se fac așa, cu răbdare”

Pe de altă parte, Irina a mărturisit că răbdarea e importantă într-o astfel de situație, pentru că doar așa bucuria va fi deplină. Mai mult, tânăra a afirmat că vine iarna și nimeni nu se gândește la căsătorie când afară e frig. Oare să se răzgândească Dragnea și să ne așteptăm la o răsturnare de situație?

„Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri. Nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a mai spus Irina.

Sursă foto:  avantaje, digi24