Dezvăluirile lui Reghecampf. Antrenorul s-a lăudat cu sumele uriașe date fiicelor Anei Prodan. „E urât, e urât rău de tot!”

Dezvăluirile lui Reghecampf. Antrenorul s-a lăudat cu sumele uriașe date fiicelor Anei Prodan. „E urât, e urât rău de tot!”
Laurențiu Reghecampf a oferit un amplu interviu lui Cătălin Măruță, ocazie cu care s-a apărat în lupta pe care o duce cu încă soția lui, Anamaria Prodan. Antrenorul a spus, printre altele, câți bani a dat fiicelor Anei din prima căsătorie.

Laurențiu Reghecampf a crescut fiicele Anei Prodan încă de când acestea aveau în jur de 3 ani, respectiv 5. Sarah și Rebecca l-au numit „tata” dintotdeauna și nu se așteptau că va veni o zi în care vor trebui să aleagă între cei doi. Acum, atât fetele cât și fiul Anei cu Laurențiu, „Bebeto”, suferă cumplit. Și fiul lui Laurențiu, din prima căsătorie, Luca Reghecampf, e afectat de această poveste. Cei trei frați nu mai vorbesc cu el, deși au crescut toți patru împreună, după ce acesta a luat partea tatălui în „divorțul anului”.

Câți bani a cheltuit Reghe cu fiicele Anei Prodan

În cadrul interviului acordat lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf pune din nou paie pe foc în relația cu copiii săi. Acesta a spus câți bani a cheltuit cu fiicele Anei Prodan, menționând că pentru fiul lui de sânge nu a făcut câte a făcut pentru ele. A povestit că, din primii bani, mulți, câștigați de el ca antrenor le-a cumpărat, în 2012, fetelor un apartament imens în Pipera, ca să fie mai aproape de Școala Americană unde învățau. De atunci s-au mutat acolo cu tatăl lor, Tibi Dumitrescu, așa cum s-au înțeles ca să le fie bine fetelor. Calificase echipa Steaua și a încasat 300.000 de euro.

Acum, spune Reghe, deși înțelege de ce fetele pe care le-a crescut sunt așa de pornite împotriva lui, îl doare acest lucru. Cu Rebecca mai vorbește rar, dar Sara are temperamentul Anei și nu se poate discuta cu ea.

Comentând pe seama declarațiilor impresarei, cum că el nu aducea bani, Reghe a răbufnit:

E urât când spune lucrul acesta. Şi ea datorită mie a cunoscut mulţi fotbalişti. Să spună ea că m-a făcut antrenor. Ok, m-ai pus tu antrenor la Steaua. Cu toate că nu este adevărat. Dacă eu nu aveam valoare? Jigneşte că vrea. O face intenţionat. Când spune că sunt banii lui mama… Ce, era Ionela Prodan şeicul de la Al Wahda sau de la Hilal? Niciodată nu am avut discuţii de acest gen. Pentru Sarah şi Rebecca, în ultimii trei ani, sunt câteva sute de mii… e urât rău de tot. Eu pentru Luca nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Faci o socoteală când ajungi acasă. Le-am spus tuturor că am să fac pentru toţi când vine momentul să aibă nevoie”, a spus Reghe.

Reghecampf neagă că a fost un întreținut, ba mai mult, zice că el aducea banul în casă

Mă minunez când văd ce spune. Cum să rămâi pe străzi? Ai două case la Snagov, ai case în Bucureşti. Una este cumpărată de Ionela Prodan, tot a ei este. Poate ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am înapoiat. Sau i-a dat Anamariei, era fiica ei. Nu am profitat niciodată de Ionela Prodan. Tot stau să mă întreb ce are de câştigat Anamaria prin această denigrare. Am auzit că îi pune numele Prodan lui Bebe. Nici nu o cheamă Prodan. O cheamă Anamaria Dumitrescu. Nu ştiu de unde a venit Prodan. Că pe Ionela o chema Tănase. I-am spus Anamariei că o chema Tănase, că aşa era numele tatălui ei. O cheamă Anamaria Ionela Reghecampf. Când am cunoscut-o o chema Anamaria Dumitrescu”, a spus Reghecampf.

A explicat că numele Prodan e numele de fată al regretatei Ionela Prodan pentru că pe frații ei îi chema Prodan.

Ce relație a avut cu soacra și cum i-a ajutat Ionela Prodan

Reghecampf a vorbit și despre relația lui cu Ionela Prodan, mama Anei. A avut numai cuvinte de laudă. A spus că s-au înțeles perfect, că era o femeie minunată. Ca în orice familie, atunci când el și Ana au avut nevoie de bani, i-a ajutat. Dar i-a împrumutat, iar apoi ei i-au restituit. Că i-a dat Anei bani și el nu știe, asta e o chestie între mamă și fiică, a povestit fostul ginere despre relația cu soacra.

Întrebat de Măruță dacă Ionela Prodan era o femeie bogată, Reghe a spus fără ezitare că DA, era foarte bogată. „Avea în România multe proprietăți, avea și în America. Era o femeie foarte chibzuită, a investit mereu, a muncit foarte mult, și ea și soțul ei. Da, a stat pe o avere foarte mare”.

Recomandarile noastre