Diana Șoșoacă, în mijlocul crizei: cere să fie numită premier în locul lui Cîțu. Dar mai are o pretenție de la USR

Diana Șoșoacă, în mijlocul crizei: cere să fie numită premier în locul lui Cîțu. Dar mai are o pretenție de la USR
Ne-am trezit cu o nouă criză politică. Ei se ceartă pe funcții și bani mulți, iar românii de rând se confruntă cu scumpiri în lanț. Senatoarea Diana Șoșoacă are soluția în buzunar.

Diana Şoşoacă a răbufnit după scandalul din coaliţia de guvernare generat de remanierea lui Stelian Ion din fruntea Ministerului Justiţiei. Senatoarea a găsit soluția pentru rezolvarea gâlcevei din coalție.

Diana Șoșoacă zice că știe cum se poate rezolva criza politică

Diana Şoşoacă a avut o ieşire furibundă după scandalul din coaliţie. ”USR dacă vrea sprijin să mă pună premier şi să îl suspende pe Iohannis!”, a spus senatoarea, citată de romaniatv.net.

„Au pierdut o funcţie şi bani. Ministerul Justiţiei e căpuşat de seriviciile secrete şi nu doar cele românşti. Avem injustiţie, nu justiţie. Mă întreb de ce acum Cîţu nu mai e bun, când în urmă cu câteva luni era cel mai bun. Nu au ştiut cum să mă împroaşte cu noroi pe mine şi acum vin să îmi ceară să scot oamenii în stradă. Fac un apel la români. Să nu iasă în stradă românii pentru aceşti neomarxişti.

Eu sunt noul tip de politician. Sunt omul care vin din popor. Dacă vor sprijinul meu, suspendarea preşedintelui şi alegeri anticipate. Când o să am încredere în ei? Numiţi-mă pe mine premier şi vin cu toţi specialiştii. Stelian Ion a făcut avocatura de ruşine. Vor să scoată SIIJ ca să o acopere pe Codruţa Kovesi. Acum fac caz că scot un ministru. Au sădit doar teroare şi dezastru. De ce nu au sărit useriştii când Cîţu a împrumutat atât. Pe seama a ce date am internat noi oameni? Arafat cere prin intermediul USR să angajeze peste 15.000 de oameni”, spus Diana Șoșoacă pentru romaniatv.net.

Cade Guvernul Cîțu?

George Simion a anunţat că este posibil ca AUR să depună împreună cu USR-PLUS moţiunea de cenzură împotriva premierului în cursul zilei de luni. Acesta a precizat că s-au strâns sufieciente semnături pentru ca Florin Cîţu să plece cât mai repede de la Guvern.

George Simion susţine că este nevoie de o opoziţie hotărâtă pentru ca Guvernul Cîţu să pice. Liderul AUR a declarat că sunt sunt suficiente semnături pentru ca Florin Cîţu să plece din fruntea guvernului. Pe Șoșoacă nu a băgat-o în seamă, nu a chemat-o să se alăture dacă știe cum să rezolva criza.