Dieta omului sărac, cea mai simplă metodă de slăbit. Veți da jos nu mai puțin de 30 de kilograme în timp record. Iată în ce constă

Dieta omului sărac, cea mai simplă metodă de slăbit. Veți da jos nu mai puțin de 30 de kilograme în timp record. Iată în ce constă
S-au acumulat kilogramele în plus și nu știți ce metodă să alegeți pentru a le da cât mai repede jos? Celebrul medic nutritionist, Mihaela Bilic, vă sare în ajutor.

Colăceii de pe burtică se încăpățânează să rămână la locul lor, iar acest lucru vă dă viața peste cap? Întodeauna există o soluție.

Potrivit specialistului, cura de slăbire pe care o recomandă este mult mai sănătoasă decât alte diete pe bază de proteine. În ce constă dieta omului sărac? Fiind foarte hrănitoare, această cură poate fi făcută acasă de orice persoană care are nevoie să scape de surplusul de kilograme. Tot ce aveți de făcut este să consumați timp de trei luni două ciorbe pe zi, la prânz și cină și o cafea cu lapte dimineața.

“Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de stomac, faceţi această experienţă voi pentru voi”

“Dacă mâncai înainte în mod normal, eu zic că slăbeşti cu dieta omului sărac, în trei luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de stomac, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie să fie repetată zilnic, timp de 100 de zile. Doar atunci e schimbare.

Veți slăbi 20-30 de kilograme în trei luni

100 de zile raportate la tot ce înseamnă un an de zile, cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun…. 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi, şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni.

Cea mai simplă și rapidă cură de slăbire după sărbători este cea cu ciorbă/supă. Mâncați de două ori pe zi câte un castron mare de supă caldă, indiferent că este dulce sau acră, cu multe legume, dar și cu carne, cartofi, orez sau paste făinoase.

“Ține de foame câteva ore bune”

Fie că e ciorbă de perișoare, de fasole cu afumătură sau supă cremă de morcov, ciorba este alimentul ideal pentru slăbit: ține de foame câteva ore bune și are doar jumătate din numărul de calorii al unui fel principal. Hrănește, încălzește, hidratează și slăbește în același timp!”, a spus celebrul nutriționist Mihaela Bilic.

Recomandarile noastre