Simona Ionescu / Redactor Șef

Biscuiți chinezești cu migdale, o bucurie pentru zilele de iarnă. Veți deveni pasionați de această rețetă

Biscuiți chinezești cu migdale, o bucurie pentru zilele de iarnă. Veți deveni pasionați de această rețetă
Sunteți împătimiți ai biscuiților? Atunci, e momentul să încercați ceva deosebit: rețeta de biscuiți chinezești cu migdale. Sunt delicioși!

Biscuiții chinezești cu migdale sunt desertul ideal. Nu sunt prea dulci, nu conțin ingrediente care să îngrașe și sunt minunați alături de o cană cu ceai alături de prieteni. Iată rețeta pe care o veți iubi.

Ingredientele necesare

Pentru a pregăti excepționalii biscuiți chinezești cu migdale, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 3/4 cană cu ulei de cocos rafinat, ½ cană cu zahăr, ½ cană cu zahăr pudră, ¼ cană cu unt nesărat, topit, 1 linguriță cu extract de migdale.

Vă mai sunt necesare 2 ouă mari, la temperatura camerei, 3 ¼ căni cu făină, 1/3 cană cu făină de migdale, 2 lingurițe cu praf de copt, 1 linguriță cu sare, ¼ linguriță cu bicarbonat de sodiu, 36 migdale crude întregi, ușor prăjite.

Mod de preparare

Biscuiți chinezești cu migdale, o bucurie pentru zilele de iarnă. Veți deveni pasionați de această rețetă
Biscuiți chinezesți cu migdale, dulcele preferat

Preîncălziți cuptorul. Tapetați două tăvi de copt cu hârtie pergament. Amestecați uleiul de cocos într-un bol folosind o spatulă până când se omogenizează. Adăugați zahărul, zahărul pudră și untul. Bateți la mixer la viteză medie până 2-3 minute.

Adăugați extractul de migdale și un ou. Bateți la viteză medie doar până se combină, până într-un minut. Se amestecă într-un castron făina cu făina de migdale, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Adăugați treptat amestecul de făină la amestecul de ulei de cocos, mixând doar până se combină, adică în jur de un minut.

Biscuiții se păstrează într-un recipient etanș la temperature camerei până la trei zile

Se împarte aluatul în 36 de porții, câte 1 lingură generoasă pentru fiecare biscuit. Rulați aluatul de forma unei mingi, aplatizați și neteziți marginile, dacă e necesar. Se așază la o distanță de 2,5 cm pe foile de copt pregătite. Bateți oul rămas într-un castron mic.

Puneți o migdală în centrul fiecărui biscuit, apoi ungeți partea superioară și laterală a acestuia cu ou bătut. Coaceți până când marginile și partea de jos sunt ușor aurii, între 14 și 16 minute.

Lăsați fursecurile să se răcească pe foaia de copt, timp de 5 minute, apoi puneți pe un platou și lăsați să se răcească complet, între 30 și 45 de minute. Păstrați fursecurile într-un recipient etanș la temperatura camerei până la trei zile.

Sursă foto: www.foodandwine.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri