Combinația e cu adevărat impresionantă la acest preparat de căpșuni umplute cu brânză. Se servesc pe biscuiți.
Căpșuni umplute cu brânză. Ingrediente
500 de grame de căpșuni mari
200 grame de cremă de brânză natur
1 pachet de biscuiți cu scorțișoară
5 linguri de zahăr pudră
1 linguriță esență de rom
1 linguriță de unt
100 de grame ciocolată neagră, topită
Mod de preparare
Mai întâi pregătim umplutura pentru căpșuni, amestecând cremă de brânză cu esența de rom și 3 linguri de zahăr pudră. Compoziția obținută trebuie să fie cremoasă și omogenă și se păstrează la frigider.
Separat, pregătim un crumble de biscuiți. Se amestecă biscuiții cu zahărul pudră rămas și unt și se mixează totul cu ajutorul unui robot sau blender. Compoziția obținută va fi asemănătoare cu cea pentru blatul de cheesecake.
Spălăm căpșunii și le scoatem miezul. Ori folosim un instrument special, ori un cuțitaș, chiar dacă e puțin mai migălos. Umplem căpșunii cu compoziția de cremă de brânză, apoi sigilăm cu amestecul de biscuite.
Fructele se așează pe un platou și le putem decora cu ciocolată neagră. Secretul ciocolatei: pentru a obține o ciocolată cremoasă, trebuie s-o pui într-o pungă, iar apoi s-o introduci într-o cană cu apă fierbinte. După ce se înmoaie ciocolata, punga se înțeapă la un colț și poți începe procesul de decorare. Această rețetă de căpșuni umplute cu brânză trebuie păstrată la rece până în momentul servirii.
Sursa: Stiridiaspora.ro
Batoane de dovlecei la cuptor. Doar 90 de calorii pe porție
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook