Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai bun sandviș vegan din lume este și cel mai simplu de preparat

Cel mai bun sandviș vegan din lume este și cel mai simplu de preparat
Acest sandviș cu antipasti, lămâie și usturoi și pesto este cel mai bun sandviș pe care lcineva îl poate face vreodată.  Și se întâmplă să fie și vegan, ceea ce îl face cu adevărat o rețetă pentru toți.

Mulți dintre voi vă gândiți cum să rezolvați rapid și sănătos masa de prânz, fără să cheltuiți o avere un restaurant și fără să pierdeți prea mult timp în bucătărie. În acest context prepararea unui sandviș consistent în locul mesei de prânz, poate fi opțiunea ideală mai ales în zilele în care aveți mult de lucru sau sunteți foarte grăbiți.

Înainte de a vă furniza întreaga rețetă vă mai spunem și că acest sendviș poate înlocui perfect și o cină, chiar și una romantică. Până la urmă, veți vedea, acest preparat nu doar că este deosebit de gustos, hrănitor și sănătos, dar arată și cat se poate de aspectuos.

Pentru a prepara unul dintre aceste sandvișuri delicioase demne de orice masă de prânz, care vă va umple de strălucire și vă va însenina ziua cu aromele sale, aveți nevoie doar de câteva  ingrediente.

Ingrediente pentru cel mai bun sandviș vegan

1 panini (credem că este mai bun decât pâinea obișnuită feliată, deoarece nu se umezește, iar găurile din pâine permit tuturor aromelor să se amestece)

1 roșie mare

antipasti la alegere (noi am folosit anghinare și roșii uscate la soare)

1 pumn de rucola proaspătă

pesto (vegan sau veggie, în funcție de preferințe) amestecat cu foarte puțină, apă ca să devină mai lichid

Pentru a face aioli: 1 lingura de maioneză, suc de 1/2 lămâie mică, 1 cățel mic de usturoi zdrobit, un strop de ulei de măsline

Mod de preparare

Pentru aioli, pur și simplu amestecați toate ingredientele împreună. Apoi prăjiți panini, pe plită sau în tigaie, întindeți deasupra maioneza aioli, acoperiți cu toppingurile de salată și stropiți pesto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jess (@vegcentrickitchen)

Sursa: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre