Simona Ionescu / Redactor Șef

Există clătite care nu îngrașă! Senzaționala rețetă a zânei Andreea Marin

Există clătite care nu îngrașă! Senzaționala rețetă a zânei Andreea Marin
Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” are mare grijă de siluetă. Dar asta nu înseamnă că Andreea Marin renunță la micile plăceri, cum ar fi clătitele dietetice.

Un desert gustos pe care să-l consume fără să-i fie teamă că se îngrașă, este visul oricărei femei. Andreea Marin l-a descoperit: clătitele dietetice.

Există clătite care nu îngrașă! Senzaționala rețetă a zânei Andreea Marin

Fosta zână a surprizelor adoră dulciurile, dar are mare grijă la kilogramele în plus. Aceasta are o rețetă fantastică de clătite dietetice, care se prepară fără zahăr și făina folosită în mod normal de toate gospodinele. Un alt truc pentru ca acest desert să fie cu adevărat dietetic dar și super gustos este să folosiți laptele de cocos.

Care sunt ingredientele  necesare

Pentru a pregăti clătitele Andreei Marin aveți nevoie de șase ouă, o jumătate de cană cu făină de cocos, două linguri cu ulei de cocos și trei sferturi de cană cu lapte de cocos. De asemenea, vă mai sunt necesare o linguriță cu praf de copt, un praf de sare, unt sau ulei de cocos pentru prăjit.

 

Modul de preparare

Pentru început, separați albușurile de gălbenușuri. Albușurile se vor bate cu un mixer. Atenție! Folosiți un praf de sare. Ulterior, bateți și gălbenușurile împreună cu celelalte ingrediente. Turnați albușurile bătute spumă peste gălbenușuri și amestecați foarte bine. Prăjiți clătitele la fel cum procedați cu cele normale. Se pot servi simple sau acompaniate de dulceață sau cremă de ciocolată.

Ce regim de detoxifiere folosește vedeta

Pe contul său de Facebook, Andreea Marin a dezvăluit și care este regimul ideal de detoxifiere. „Bună dimineața, prețuiește viața! Începe weekendul de detoxifiere, ziua 1. Un pahar cu apă, oțet de mere și câteva picături de suc de lămâie înainte de masă. Apoi o supă consistentă cu ingrediente din plin pentru gust.

Am ales ce îmi place mai mult, supa de linte cu praz, cu zeamă de lămâie, piper, ardei iute uscat, busuioc. Alături, biscuiți doar din semințe. Trei zile voi avea doar hrană lichidă, dar gătită cu grijă, sa conțină nutrienții necesari. Voi face și sport, yoga, masaj, terapii complementare, program complex zi de zi”, a menționat vedeta.

Schimbarea făcută de Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că face reclamă la videochat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre