Simona Ionescu / Redactor Șef

Gustări rapide: 5 rețete delicioase

Gustări rapide: 5 rețete delicioase
Nu te mai teme de oaspeții așteptați sau de foamea de la miezul nopții! Avem cele mai bune rețete de 5 minute care să te scoată din impas. Cantitățile le stabiliți singuri, în funcție de numărul persoanelor pentru care pregătiți.

Cine a spus că gătitul necesită ore lungi în bucătărie, cu siguranță, nu știa partea distractivă a acestuia. Procesul de preparare, atât de rapid, e chiar incitant.

Iată 5 rețete delicioase și ușor de pregătit acasă:

1.Brownie Rapid

Unul dintre cele mai tradiționale și îndrăgite deserturi de către copii, brownies cu crustă crocantă și un centru fudgy (foto sus) poate face pe oricine să se năpustească și să încerce să-l prepare. Acest brownie rapid este exact cel făcut într-o ceașcă sau în ce recipient vă place, în doar 5 minute, și cu o mână de ingrediente: 3 linguri de făină, 2 linguri cacao, 2 linguri de zahăr, 2 linguri de lapte, un ou și o linguriță de praf de copt.

2.Macaroane cu brânză

Dacă credeați că este nevoie de mult timp și eforturi pentru a prepara un bol delicios și tentant de macaroane cu brânză, aici avem o rețetă rapidă pe care o puteți pregăti în aproximativ cinci minute cu doar patru ingrediente și un cuptor cu microunde: macaroane, smântână lichidă, mai multe tipuri de branză (cașcaval, parmezan, cheddar etc), condimente.

3.Înghețată

Cina ta este incompletă fără o cupă de înghețată? Inghetata este cel mai bun mod de a învinge căldura din vară. Dacă temperaturile cresc, este cel mai bun moment pentru a face acasă un bol de înghețată. Iată o rețetă pe care să o pregătești acasă, într-o clipă: piure gros de căpșuni, ciocolată, completat cu migdale.

4.Poș de lămâie

 Cele mai murdare obiecte din jurul nostru. Atenție pe ce puneți mâna!

Este doar o rețetă cu gălbenușuri de ou, zahăr și lămâi. Poate fi un plus delicios pentru multe alte feluri de mâncare, cum ar fi sirop pentru clătite. Îl puteți adăuga în prăjituri sau folosi ca o umplutură delicioasă în cupcakes.

5.Cooler Sattu

O băutură populară indiană, de vară, sattu este cunoscut pentru proprietățile sale de răcorire. Sattu este o băutură extrem de ușor de preparat cu zahăr și suc de lămâie amestecate cu apă, garnisit cu chimen și servit refrigerat. Este o rețetă perfectă de pregătit în timpul zilei pentru a răcori corpul în căldura arzătoare.

Kim Kardashian, afacere de un miliard de dolari cu Coty

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre