Simona Ionescu / Redactor Șef

Învățați de la Gwyneth Paltrow, pas cu pas, cum se prepară micul dejun pentru iubit. Prima dată i-a gătit rețeta lui Brad

Învățați de la Gwyneth Paltrow, pas cu pas, cum se prepară micul dejun pentru iubit. Prima dată i-a gătit rețeta lui Brad
„Când Brad era doar prietenul meu, am început o tradiție de a-i pregăti micul dejun în fiecare sâmbătă dimineața”, mărturisește Gwyneth Paltrow.

Ea oferă și rețeta, sub forma unui video, pe care vă recomandăm să îl priviți cu atenție și să vă notați rețeta. „Inventarea unor meniuri surprinzătoare, pregătirea și gătitul erau o modalitate de a mă deconecta de celelalte stresuri din viața mea și de a mă concentra asupra iubitului meu! A devenit acest moment foarte special pentru noi. Se numesc mic dejunuri pentru iubit până în ziua de azi”, mărturisește vedeta într-o postare online.

Numele „micului dejun cu frittata pentru iubit” al lui Gwyneth Paltrow își are originea în timpul perioadei de început a relației cu actualul ei soț, Brad Falchuk.

Frittata lui Gwineth Paltrou nu e decât o omletă îmbunătățită

„Când ne întâlneam, am început această tradiție prin care îi pregăteam micul dejun în fiecare sâmbătă dimineața, explică ea. Veneam cu toate aceste mic dejunuri foarte creative. Era ceva la care îmi dedicam timp în fiecare săptămână pentru a planifica. Le-am numit micul dejun pentru iubit”. Rețeta pentru acest fel de mâncare pe bază de ouă, care include bacon, cartofi, spanac și ceapă caramelizată, a fost una dintre preferatele lor.

Feminismul o influențează

Paltrow spune că îi place să petreacă timp în bucătărie făcând lucruri pentru oamenii pe care îi iubește, titrează Vogue.com. Ea recunoaște că mulți consideră acest lucru ca fiind de modă veche: „Poți fi feministă și să-ți mai placă să faci lucruri casnice?”, își amintește că s-a întrebat odată. Răspunsul ei: „Dacă ai o conștiință de genul – faci ceva, ai grijă de ceva, pentru că îți place”.

Între demonstrațiile de gătit, ea explică și rutina de dimineață a ei și a lui Falchuk. Încep la 6:30 dimineața cu puțină meditație. Dacă mai este timp, se încheie cu o sesiune de saună cu infraroșu (pentru ea) și o baie rece (pentru el), a mai povestit Gwineth Paltrow pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre