Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh e maestru în bucătărie. Cum gătește el „Puiul Fresh”. Avem și rețeta

Mario Fresh e maestru în bucătărie. Cum gătește el „Puiul Fresh”. Avem și rețeta
Ginerele Andreei Esca este un artist talentat și o iubește nespus pe fiica celebrei prezentatoare. În ciuda zvonurilor care-i dădeau despărțiți, povestea de iubire avansează.

Dincolo de talentul cu notele muzicale, Mario Fresh e maestru în bucătărie. El a învățat să gătească de la mama sa, cu care și Alexia are o relație superbă. Chiar recent, cele două au ieșit în oraș împreună și au postat pe rețelele sociale fotografii. În timp ce explică la televizor că între el și Alexia nu este gram de gelozie, Mario Fresh o răsfață pe aceasta cu unul din felurile de mâncare pe care știe a le găti cu precizie.

Rețeta lui se numește „Pui Fresh cu smântână și ciuperci”. Mai  pe românește, e o ciulama de pui cu ciuperci, gătită ca la mama acasă. Acest fel de mâncare este delicios și, cu siguranță, pe placul oricărui pofticios.

Mario Fresh, artist și fost concurent de la Asia Express, a venit în a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” de la Antena 1, să-i impresioneze pe cei trei chefi, dar mai cu seamă pe Chef Bontea cu o rețetă de pui cu smântână și ciuperci, adică o delicioasă rețetă de ciulama de pui cu ciuperci, ca la mama acasă. Vă prezentăm rețeta.

Pui fresh cu smântână și ciuperci – Ingrediente

1 kg piept de pui

500 gr ciuperci champignon, albe

1 ceapă

2-3 căței de usturoi

50 ml ulei

400 ml smântână de gătit

sare și piper

Pentru garnitură:

400 gr orez

sare și piper

1 ceapă 50 gr unt

supă de pui

Mod de preparare

Carnea de pui se taie în bucăți mici și se asezonează cu sare și piper, apoi se rumenește bine pe toate părțile, în ulei încins. Se adaugă cepa tocată mărunt, usturoiul tocat și ciupercile feliate și se lasă la fiert până când se evaporă lichidul lăsat de ciuperci. Se adaugă smântâna lichidă, se potrivește gustul cu sare și piper și se mai lasă preparatul pe foc până când sosul devine consistent.

Pentru garnitură, se călește ceapa în unt topit cu puțin ulei, apoi se adaugă orezul spălat și bine scurs. Se completează cu apă fierbinte în proporție de 3:1 față de orez. Se lasă orezul la fiert până absoarbe toată apa și se asezonează cu sare și piper. La final, se mai adaugă un cub de unt, pentru cremozitate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre