Simona Ionescu / Redactor Șef

O băutură verde face minuni împotriva grăsimii

O băutură verde face minuni împotriva grăsimii
E la modă, vara asta o adevărată licoare miraculoasă care poate să vă scape ca prin magie de kilogramele în plus. Rețeta acestui fresh plin de clorofilă a luat cu asalt lumea fitness-ului și a celor preocupați de hrana sănătoasă.

Băutura verde rezolvă mult mai rapid, mai sănătos și, deci, mult mai eficient, ceea ce promit alte numeroase diete. Până la urmă, ne dorim să putem mânca orice, oricând și kilogramele în plus să nu apară, iar cele care sunt să dispară peste noapte. Se pare că acest lucru este posibil, cu ajutorul unei băuturi din ingrediente simple. Tot ce aveți de făcut e să o preparați și să o consumați înainte de culcare.

Ce conține băutura „magică”

Licoarea miraculoasă conține doar patru ingrediente, iar acestea sunt unele dintre cele mai simple. Rețeta necesită un castravete, o legătură de frunze de pătrunjel, o jumătate de linguriță cu ghimbir ras și o linguriță de lămâie.  Tot ce aveți de făcut este să este să mixați totul foarte bine și să consumați sucul în fiecare seară, la cel puțin o oră după cină, pentru a beneficia din plin de toate proprietățile lui.

Cum acționează sucul miraculos

Sucul acesta ajută la accelerarea metabolismului și la arderea grăsimilor. Nutriționiștii arată că dacă e consumat regulat are capacitatea de a accelera metabolismul. Rețeta a luat cu asalt lumea fitness-ului, cei care au încercat-o susținând că grăsimea de pe abdomen dispare ca prin magie.


Disney face istorie. A lansat prima animație cu un personaj principal bisexual

Khloe Kardashians, primele lecții de cochetărie pentru fiica ei, True


Trebuie știut că atât castravetele cât și pătrunjelul au beneficii uimitoare atât pentru siluetă, cât și pentru sănătate.  Castraveții au un conținut ridicat de apă și fibre și sunt foarte săraci în calorii. De fapt, 1 castravete conține doar 45 de calorii și ajută la pierderea kilogramelor prin accelerarea procesului de digestie.

Pe de altă parte, pătrunjelul este cunoscut pentru proprietățile sale diuretice și conținutul ridicat de minerale și vitamine. Acesta nu doar îmbunătățește gustul mâncării, ci ameliorează retenția de apă și arde grăsimile acumulate în organism, scrie food.ndtv.com.

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre