E rețeta ideală când vreți să preparați ceva rapid, gustos și aspectuos. Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci.
Ingrediente pentru Penne cu zucchini la tigaie
250 g penne, 150 g unt, 1 ceapă roșie, 1 linguriță zahăr brun, 1 lingură oțet balsamic, sare, piper, 1 cățel de usturoi, 1 zucchini verde, 100 g parmezan ras, 50 g nuci, 150 g file de ton în ulei de măsline
Mod de preparare Penne cu zucchinni la tigaie
Se toacă ceapa julien și se călește în puțin unt, iar când este pătrunsă, se adaugă zahărul brun și după topirea acestuia, oțetul balsamic.
Dovlecelul se taie în fâșii puțin mai mari decât pastele, așa încât să se vadă frumos coaja verde închis și se trag fâșiile ușor la tigaie.
Separat, pennele se fierb în apă cu sare, conform indicațiilor de pe ambalaj, apoi se scurg bine și se trag la tigaie în unt topit și parfumat cu un cățel de usturoi zdrobit. Pentru servire, se presară peste ele nucă măcinată, amestecată cu parmezan ras și fileul de ton scurs. Apoi se adaugă ceapa caramelizată și fâșiile de zucchini.
Sursa: Chefi la cuțite
Lidia Buble reacție despre noul iubit: „Stați liniștiți că sunt foarte bine”
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook