Dinu Maxer nu a făcut niciodată acest gest pentru soția sa. Pur și simplu, nu i-a înțeles sensul, acum se văd urmările

Dinu Maxer nu a făcut niciodată acest gest pentru soția sa. Pur și simplu, nu i-a înțeles sensul, acum se văd urmările
Au început să iasă la iveală tot mai multe detalii despre divorțul dintre Dinu și Deea Maxer. Cei doi par însă mai nefericiți decât în perioada în care erau împreună.

În timp ce Dinu a ajuns la psiholog ca să înțeleagă ce se întâmplă cu viața sa, Deea a postat un video când era în mașină, cu ochii în lacrimi.

Motivul despărțirii dintre cei doi nu a fost dezvăluit până acum, dar sursele spun că e posibil ca brunetei să nu-i convină nici faptul că acesta a spus că vrea să refacă trupa AXXA. De altfel, cei patru băieți au apărut la Dan Capatos în emisiune și au spus care le sunt planurile de viitor.

„Ne-am gândit să reedităm ceva piese internaționale”

„Ideea de a aduce ceva nou prin ceva vechi. La toate evenimentele la care mergem se cântă piesele vechi. Ne-am gândit că dacă putem să venim și să cântăm live niște piese vechi, pentru cei din audiență e clar mai bine, mai ales pentru unii tineri care nu le știu. Ne-am gândit să reedităm ceva piese internaționale și să venim și cu niște cuvinte în română, ca să înțeleagă toată lumea. Piese foarte, foarte cunoscute, unele dintre cele mai cunoscute din lume, cover-uri.

„Pasul doi este să creăm un show”

Între timp, am avut și un noroc, un producător care ne-a făcut o ofertă. Și așa am putut să-l chemăm și pe Mihai, care locuiește în Belgia. Așa ne-am gândit să facem ceva care, într-adevăr, să conteze. De aceea, am mers și spre ideea de a nu ne grăbi, de a veni cu un look nou. Vom reface și hiturile noastre (…). Pasul doi este că o să creăm un show, care se pretează cumva la tot ce înseamnă eveniment cu ștaif”, a transmis trupa AXXA.

Dinu și Deea au sărbătorit nunta de fildeș

Nimic nu a dat de înțeles că Dinu și Deea se gândesc la despărțire. E adevărat că au mai avut probleme, ca orice cuplu, însă anul trecut au făcut nunta de fildeș, la malul mării, în locul în care s-au și căsătorit. Dinu a vorbit la un moment dat de faptul că ceva nu ar funcționa cum trebuie, punctând și faptul că niciodată nu i-a adus soției sale un buchet de flori.

„Nu mai avem timp și pentru noi din cauza lor”

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ceea ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori!

Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, a spus Dinu cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre