Doi foști „iepurași”, dezvăluiri din conacul lui Hugh Hefner: „Experiența din dormitor a fost traumatizantă”

Doi foști „iepurași”, dezvăluiri din conacul lui Hugh Hefner: „Experiența din dormitor a fost traumatizantă”
Doi foști „iepurași” Playboy, Holly Madison și Bridget Marquardt dezvăluie regulile conacului și „tacticile de manipulare” ale stăpânului casei, viața umilitoare în conacul la care multe tinere visau nu era deloc așa roz cum părea din afară.

Cele două au povestit despre „plânsul fals” al lui Hugh Hefner, despre cartea lui neagră, despre alocația lor, într-un podcast, Girls Next Level. Madison a fost prima, deoarece s-a mutat cu o bună perioadă de timp înainte ca Bridget să intre în peisaj. Ea a spus că, atunci când a primit invitația de a locui în conac, „nu i s-a dat niciun fel de detalii despre care erau regulile” și că niciuna dintre celelalte femei care locuiau deja acolo nu a fost de ajutor deloc.

La momentul respectiv, ea știa doar despre faptul că „se dădea stingerea” la ora 21:00, spunând că nu era ceva care să o deranjeze, deoarece nu era interesată să iasă în cluburi sau să întâlnească bărbați în acel moment din viața ei. „Ceea ce mă interesa era să-mi pun viața pe drumul cel bun și știam că voi avea parte de experiențe distractive la conac și că îmi voi plăti datoriile de la facultate și mă voi pune pe picioare, a spus ea. Aceasta era singura regulă pe care o știam. Nu știam care era programul săptămânal, nu știam că nu ți-ar fi permis să lucrezi”, citează Toofab.com.

Holly susține că Hefner i-a cerut să renunțe la slujba ei de la Hooters, spunându-i că era „gelos”. Ea l-a asculta, pentru că „din punct de vedere financiar nu avea sens să aleg slujba în locul conacului”.

Mărinimia lui Hugh Hefner a durat un singur an

Când Madison s-a mutat în casă, ea a spus că Hefner a fost destul darnic, povstind că, de Crăciun, fetele au primit toate câte 1.000 de dolari cash de la el, împreună cu „suficienți bani pentru a cumpăra șapte cadouri identice” pentru ele și pentru celelalte femei. Ea nu a vrut să dezvăluie suma pe care au primit-o, dar a spus că a reușit să cumpere două genți Louis Vuitton pentru cadoul ei. Dărnicia bărbatului nu a continuat însă.

Holly s-a simțit perfect puțin timp pentru că ea era „noua jucărie strălucitoare, ca să spunem așa”, iar lui Hef îi plăcea să pună pe un piedestal cele mai recente apariții.

Hefner manipula la greu: „Nu am crezut că ești ca celelalte”

„Hef schimba modul în care se ocupa de prietene. Am fost copilul de aur pentru un minut, dar după lucrurile au început să se schimbe”, relatează aceasta, vorbind despre tactica de manipulare a bărbatului. Ea a susținut că el ar fi făcut-o să se simtă vinovată și atunci când ea s-a arătat interesată să apară în Playboy, spunându-i: „Nu am crezut că ești ca celelalte fete…”. Asta, a spus ea, a făcut-o să se simtă ca „o persoană oribilă”.

Ea a povestit că nu a trecut mult timp până când celelalte femei „s-au întors toate împotriva mea” când Hef ar fi început să le monteze una împotriva celeilalte. Holly a susținut că atunci când celelalte femei se întorceau acasă după stingere, el le întreba: „De ce nu poți fi o fată cuminte ca Holly?”, iar toate au început să se poarte foarte rece cu ea. Ea a spus că în curând și-a dat seama că nu știa cu adevărat în ce se bagă atunci când s-a mutat aici.

Holly a susținut că a fost martoră la faptul că Hef a dat afară una dintre fete pentru că și-a vizitat prietenul. „Când a dat-o afară, adică a pus toate lucrurile ei să fie împachetate în cutii, lăsate la poarta din spate, interzisă pe proprietate, iar fata care a turnat-o a jubilat pentru asta”.

„Experiența din dormitor a fost traumatizantă în mod constant”

Madison a fost mutată în cele din urmă în dormitorul principal cu Hef, deoarece a devenit prietena numărul 1 – dar, spre deosebire de prietenele anterioare, după cum a susținut Holly, nu i s-a permis să aibă propria cameră sau apartament sau nopți „libere”. Ea a spus că nu exista „nicio intimitate” în dormitorul unde oamenii intrau și ieșeau toată ziua, pe lângă petrecerile sexuale de noapte.

„Experiența din dormitor a fost traumatizantă în mod constant, pentru că nu mă simțeam confortabil să fac sex în fața oamenilor, asta mi-a erodat sănătatea mintală până la os”, a continuat ea. „Nu aveai voie să muncești, trebuia să fii în casa aceea până la ora 21:00 în fiecare seară, trebuia să fii cu el la fiecare apariție publică pe care o făcea, trebuia să arăți într-un anumit fel, trebuia să te îmbraci într-un anumit fel, trebuia să fii o mașină de PR pentru el. A fost cu siguranță o slujbă”, a mai relatat tânăra.

Alocația săptămânală, motiv de umilințe

Și alte fete din conac povestesc că primeau o alocație săptămânală de 1000 de dolari, „bani pentru hainele pe care trebuia să ni le luăm, bani pentru a nu munci, astfel încât el să poată să ne dirijeze complet programul”. Toate trebuiau să aibă părul blond platinat.

În plus, momentul încasării alocației săptămânale era umilitor. „Trebuia să dai de urma acestui mogul de afaceri multimilionar, care încă la acea vreme era redactor-șef… trebuia să-l găsești în mijlocul zilei și să-i spui: Bună, dragă, pot să-mi iau alocația?”, a susținut Holly, spunând că Hugh Hefner însuși împărțea banii. Ea a adăugat că singurul beneficiu de a fi iubita principală era că îi putea cere banii la prima oră a dimineții, în timp ce celelalte femei trebuiau să îl urmărească prin conac.

Sursa foto: Instagram